Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Egy igazi téli koszorú

Aki igazi téli hangulatra vágyik, de a megszokottól egy kicsit eltérőt, különlegesebbet szeretne, annak ajánljuk ezt a fehérbe burkolózó, elegáns karácsonyi koszorút.  

Kattintson a képre!
Az alapja kész fenyőkoszorú, amelyet készen is megvehetünk dekorációs vagy virágkellék-boltban, virágüzletben, de egy "csupasz" alapra vékony dróttal magunk is ráerősíthetjük a fenyőágakat. Ezt a műveletet célszerű vastagabb kesztyűben végezni, hogy a koszorú elkészítése csak bennünk, ne pedig a bőrünkön hagyjon mély nyomot.

A koszorú leghangsúlyosabb elemei a hófehér tollak, amelyeket kreatív hobbiboltokban szerezhetünk be, kis csomagokban. Bár tény, hogy ez a koszorú fehérben az igazi (gondoljunk csak az angyalszárnyakra), más színű tollakat is vásárolhatunk, ebben az esetben azonban a többi dekorációs elemet is igazítsuk a tollak színéhez. A tollakat szintén vékony drót segítségével erősíthetjük fel: a tollak szárára tekerjünk vékony, például gyöngyfűzéshez használatos ezüstdrótot, majd erősítsük a koszorúalapra.

Hogy művünk valóban változatos és szép legyen, be kell szereznünk más kiegészítőket is, hogy milyeneket, az teljesen az ízlésünktől függ. Dekorálhatjuk a koszorút például műhóval kicsit "bezúzmarázott", apró tobozokkal, fényes fehér gyöngyökkel, készen kapható, fehér (fém)csillagokkal, kis karácsonyfadíszekkel, gömbökkel. A kész koszorút fehér szalaggal akasszuk fel, mondjuk a bejárati ajtóra.

   

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszélgetés EL Kazovszkij képzőművésszel

A Városi Művészeti Múzeum 2002. december 18-án, 17 órakor kezdődő programjára mindenkit szeretettel… Tovább olvasom