Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Egyharmadával nőtt a LIMIT forgalma

Középvállalati kategóriában kapott Délmagyarország Presztízs Díjat a LIMIT Tanácsadó és Vagyonértékelő Kft. 2005 novemberében. Bozsó Miklós ügyvezető igazgató szerint azóta tovább nőtt ismertségük, forgalmuk, árbevételük. A díj az eltelt tizenöt év során már elfogadott, ismert céget még ismertebbé tette.
Munkában az ingatlanközvetítő. Fotó: Segesvári Csaba
A Presztízs Díjnak, valamint annak köszönhetően, hogy a lakosság keresi a kedvező hitellehetőségeket, lakásokat épít és vásárol, a LIMIT Kft. forgalma 35,4 százalékkal nőtt az eltelt fél évben – nyilatkozta Bozsó Miklós ügyvezető igazgató. Számokkal igazolhatóan emelkedett az ingatlanértékelések száma, amelyek mögött hitelfelvételek, vagyis építkezések, felújítások, lakásvásárlások sora áll.

A LIMIT-nél az összevetés során 2004 második félévét, annak teljes hat hónapját viszonyították a Presztízs Díj átadása után eltelt, 2005 decemberétől 2006 májusáig tartó időszakhoz, szintén fél esztendőhöz: a 2005-ös esztendőt azért hagyták ki, hogy egy jobban összehasonlítható időszakot kapjanak. Megnézték azt is, mennyi volt az árbevételük az elismerés átadása előtti hónapban és most, az utolsó teljes hónapban: a növekedés mértéke 42 százalék. Bozsó Miklós azt mondta, lehet, hogy ismeretlen cég nem ért volna el ilyen eredményt. Egy elfogadott, 16 éve a piacon lévő gazdasági társaságot azonban az elismerés még ismertebbé tett.

Életműdíj

Bozsó Miklós februárban a Magyar Ingatlanszövetségtől emlékplakettet kapott, amelyet a szakma szereplői maguk között életműdíjnak neveztek el. A LIMIT Kft. ügyvezetője azonban tiltakozik emiatt, hiszen, mint mondta, még nem szeretné befejezni a pályafutását. A kft. egy időben alakult meg a Magyar Ingatlanszövetséggel: a szervezet létrejötte óta eltelt másfél évtized, és ma már kevés olyan céget lehet találni Magyarországon, amely fennmaradt és töretlenül fejlődött.

– Nekünk a Presztízs Díj erkölcsi elismerést jelentett, anyagit nem – folytatta a cégvezető. – Ezt követően ünnepeltük meg a kft. fennállásának tizenötödik évfordulóját, amire másfél millió forintot költöttünk, ezért szoktam azt mondani viccesen: nekünk a díj voltaképpen másfél milliós kiadást jelentett. Ám – ez utólag bizonyosodott be – a többszörösét hozta árbevétel-emelkedésben.

A cég történetében ez a nyár újabb jelentős változást hoz: a dinamikusan fejlődő lakossági üzletág színvonalát, vagyis az értékelés, közvetítés helyszínét szeretnék az ügyfelek érdekében korszerűsíteni. Az épület földszintjén június végére készül el az a 140 négyzetméteres irodahelyiség, ahová az értékelőkön kívül az ingatlan-közvetítéssel foglalkozó munkatársak is leköltöznek. Itt bankszerű kiszolgálás lesz ügyfélpulttal: aki bejön, azonnal, rövid idő alatt elintézheti az összes ügyét. Ez országos összehasonlításban is egyedülálló beruházás, hiszen a legtöbb, hasonló profillal rendelkező iroda vagyonértékelői általában emeleti helyiségekben fogadja az ügyfeleket. A LIMIT másképp gondolja, fontos számára, hogy az ügyfél, ha kifizet egy számlát, vagy hoz egy hiányzó okiratot, ne egy társasházba menjen be, ne töltse az idejét a cég keresésével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

De Rossi bocsánatot kért

Az olasz labdarúgó-válogatott középpályása az Egyesült Államok elleni találkozón a kiállítás sorsára… Tovább olvasom