Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Egyre több kedvezmény az üdülési csekkhez

Mára már meghaladja a 8000-ret azoknak a szolgáltatóknak a száma, akik a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal kötött szerződés alapján elfogadják fizetőeszközként az üdülési csekket – tudatta az Objektív Hírügynökséggel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.
A 2008. január 1-vel induló Üdülési Csekk Plusz akció keretén belül az elfogadóhelyek közel 10%-a azt is vállalta, hogy a hozzájuk üdülési csekkel érkező vendégeknek kedvezményeket, térítésmentes plusz szolgáltatásokat nyújtanak.

Az Alapítvány honlapján - www.udulesicsekk.hu - 2008. február 18-tól megtalálhatóak az Üdülési Csekk Plusz akcióhoz csatlakozott elfogadóhelyek. A szolgáltatók részére ugyanitt nyílik lehetőség az akcióhoz való csatlakozásra is.

Az eddig beérkezett akciós ajánlatok alapján hat különböző kategóriában szerepelnek a csatlakozott partnerek:

- árkedvezmények 200 elfogadóhelyen
- térítésmentes plusz szolgáltatások 223 elfogadóhelyen
- kedvezményes plusz szolgáltatások 68 elfogadóhelyen
- ajándékok 125 elfogadóhelyen
- törzsvendég akciók 7 elfogadóhelyen
- egyéb kedvezmények 120 elfogadóhelyen

Sok esetben 20-30%-os kedvezmények várják a vendégeket, vagy ingyenes sportolási, wellness vagy egészségmegőrző szolgáltatásokkal egészül ki a pihenés. Vannak szolgáltatók, akik az anyagi kedvezmények helyett tárgyi ajándékokkal, vagy ingyenes étkezésekkel egészítik ki az alapszolgáltatást. Szálláshelyre közösségi közlekedéssel érkezőknek sokan ingyenes transzfert ajánlottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre erőszakosabbak a gyermek- és fiatalkorú bűnözők

Egyre erőszakosabb, agresszívebb bűncselekményeket követnek el a fiatalok és a gyermekkorúak is. A fiatalokat és gyerekeket az azonnali pénzszerzés érdekli. Tovább olvasom