Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Elfogták a 4000 forintért gyilkoló rablókat

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy múlt hét pénteken agyonvertek és kiraboltak egy idős ceglédi asszonyt. A rablógyilkosok mindössze 3-4 ezer forintot zsákmányoltak, és néhány nap alatt lebuktak.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az idős nő holttestére múlt pénteken bukkant rá egyik ismerőse. Az orvosszakértő megállapította, hogy a 74 éves asszony a bántalmazásba halt bele. A Pest megyei rendőrök hétfőn már tudták, hogy kik követhették el a bűncselekményt, kedden pedig el is fogták őket, így három nap alatt sikerült felkutatni a gyilkosokat. Az egyik 25 éves, társa 27, mindketten ceglédiek, és korábban már voltak büntetve.

A gyanúsítottakat elfogásuk után néhány órával ki is hallgatták: beismerték hogy ők bántották a nőt azért, hogy a házból pénzt és más értékeket szerezzenek. Belicza Andrea, a megyei rendőrfökapitányság szóvivője a Független Hírögynökségnek azt mondta, hogy a brutális támadók mindössze 3-4 ezer forintot vittek el, és apróbb tárgyakat.

A két gyilkost őrizetbe vették és indítványozták, hogy vegyék őket előzetes letartóztatásba.

Olvasóink írták

 • 5. vipi 2008. március 19. 11:37
  „Cigánymentes övezetet!!!!!”
 • 4. Lakos 2008. március 19. 07:36
  „A cikkben nem olvastam a hovatartozásról.
  Szomorúak lesztek,ha kiderül, hogy nem is cigányok?”
 • 3. dodó 2008. március 18. 20:04
  „jo bacsi!
  Tiltakozom az állatok nevében! Az állatokat szeretni kell!”
 • 2. jo bacsi 2008. március 18. 18:23
  „Akasztana mar fel valaki oket es kesz. Mindenki beteg a ciganyoktol es ki se birhatjak oket. Jo Jo ok is emberek de csak geneologiailag mert viselkedesileg inkabb allatok.”
 • 1. péter g. 2008. március 18. 16:32
  „,,A magyarországi roma családok többségében - ez a hazai cigányok körülbelül hetvenöt százalékát jelenti - norma a bűnözés, szinte az anyatejjel szívják magukba. Köreikben a >>szerezd meg mindenáron<< sajátos éthosza uralkodik. Nem teszik magukévá, és nem is akarják a magukévá tenni a többségi erkölcsi normákat. S erre a többségi társadalom felelős rétege nem is motiválja őket. Sőt. A pozitív megkülönböztetéssel, valamint a kirekesztésről és az előítéletekről szóló ostoba mesékkel még szítják is bennük a gyűlöletet a magyarság iránt. [...] A politikai korrektség, vagyis a problémák letagadása jelenti az igazi veszélyt. Cigánybűnözés márpedig van, és lesz is; sőt erősödni fog, míg egy épeszű politika nem kezd a dologgal valamit" - írta március 5-iki cikkében Balavány György. Ugyan nem tudni, a szerző honnan veszi a ,,kb. 75 százalékos" arányt (Kuruc.info: talán a hivatalos statisztikákból. Vagy ha azok nincsenek, akkor egyszerűen átlagolták a finn, szlovák, román, olasz stb. hivatalos adatokat. Amelyek még rosszabbak, mint a Nemzet által közölt 75% - Finnországban pl. egyenesen 92% ez az arány), ám sorai esszenciálisan tartalmazzák a Magyar Nemzet más írásaiban is fellelhető tételeket: cigány etnikai bűnözés van, és az tehet róla (a ,,liberálisok" meg a kormány), aki ezt titkolja, és integrációról papol. Sőt az anyatej emlegetése némileg emlékeztetnek Bíber József Tibornak, a Jobbik ,,cigánybűnözési" szakértőjének szavaira is, miszerint ,,a cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigánybűnözés egy részét".”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MNB az euró mihamarabbi bevezetését szeretné

A Magyar Nemzeti Bank kedden nyilvánosságra hozott elemzése szerint az euró mielőbbi bevezetése… Tovább olvasom