Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Elfogták a salgótarjáni tinédzserlány gyilkosát

Elfogták a rendőrök a Salgótarján melletti hétvégi házban vasárnap holtan talált 15 éves lány gyilkosát. A férfi a lány nővérének élettársa és maga csalta a hétvégi házba a lányt, hogy megölje. Egy fél téglával verte szét a fejét.
A férfi már akkor felhívta magára a figyelmet, mikor azt mondta a rendőröknek, hogy ő találta meg a holttestet, mikor a hétvégi házba ment betörni. A gyilkosságnak nem volt szexuális indíttatása, de hogy pontosan miért kellett meghalnia a lánynak, azt a rendőrség nem közölte. Annyit tudni, hogy a gyilkos a lány többszörösen büntetett előéletű sógora és a bűncselekmény hátterében családi ügy áll. A férfit őrizetbe vették.

Olvasóink írták

 • 12. 751510 2008. július 23. 08:12
  „Vicces, vagy inkább szomorú, felháborító, hogy míg egy föntebbi cikkben kiírják, hogy cigányok házára lőttek ( persze ez sincs bizonyítva), addíg itt elhallgatják, hogy a mocskos gyilkos egy penetrás putriscigány. Az ilyennek egy rozsdás késhez van joga a torkába, máshoz nemigen...”
 • 11. kond vezér 2008. július 23. 05:33
  „kedves cyt a média zsidókézben van csoda -e hogy kötösités van ?
  az a szomorú hogy a sok birka ember meg elhiszi azt amit a tv mond
  ezeket nevezzük agymosottaknak”
 • 10. kond vezér 2008. július 23. 05:30
  „gyerekgyilkosoknak legyen az fekte ,barna vagy fehér
  nem jog kellenne hanem kötél méghozzá jó erős”
 • 9. Kolompár Rómeó 2008. július 22. 21:41
  „A bűnöző urat nem szabad bántani! Igaz, hogy büntetett előéletű, de attól neki is megvannak a jogai, bántani nem szabad, arról meg végképp nem szabad szót ejteni, hogy esetleg milyen származású. Amúgy nem származású, hanem AZ, de az mindegy.

  Fasiszta minden ide beíró, tessék szépen a gyilkos bűnöző úr emberi és személyiségi jogait tisztelni.

  Hova jut így a világ, kéremszépen!”
 • 8. falusi 2008. július 22. 21:02
  „...és nincs "c" bűnözés, vagy mégis? Esetleg nap mint nap történik ilyen.”
 • 7. Vérten sándor 2008. július 22. 21:02
  „Hát tessék! Megint cigány az elkövető! Miért nem nevesíthetjük és írhatjuk ki a származását? Az áldozatét igen?Milyen törvények vannak magyarországon, hogy csak a bűnös szemétjét védik?”
 • 6. dodó 2008. július 22. 20:52
  „...a többszörösen büntetett előéletű 26 éves férfit őrizetbe vették
  ...A 26 éves gyanúsított decemberben kedvezménnyel szabadult börtönbüntetéséből, rablás és súlyos testi sértés miatt ítélte el a bíróság.
  ...A 26 éves gyanúsított decemberben kedvezménnyel szabadult börtönbüntetéséből, rablás és súlyos testi sértés miatt ítélte el a bíróság.
  ...B. Klaudia Salgótarján külvárosában élt édesanyjával és rokonaival albérletben. ..zűrös családban élt - édesapja börtönben ül...csellengő életmódot folytatott, "gyakorlatilag baráti társasága nevelte fel...

  Nincs Kuruc, csak találgatni tudok: ork ölt orkot?”
 • 5. eLeM 2008. július 22. 20:45
  „Ezt én is nagyon találó megfogalmazásnak gondolom, hogy a gyilkosoknak lehetnek jogaik, mert még élnek...
  Az áldozatok élethez való jogát veszik el a gyilkosaik!
  Ezt miért nem lehet a jogászoknak a bűnözők ellen fordítani?”
 • 4. Cc 2008. július 22. 19:15
  „Sajnálom a szerencsétlen tinit, de hol a kolompár, amikor házon belül történik a baj???? Még jó, hogy a "rokon" kedvezménnyel szabadult a rablás etc-ből.”
 • 3. micsodaaaa 2008. július 22. 15:43
  „A 2. hozzászólóval nagyon egyetértek! És az ilyennek életfogytiglanit legalább!!! Jogai pedig az ilyen bünözönek??? Guantanamóra kellene küldeni!!!”
 • 2. nanemaaa 2008. július 22. 15:08
  „Mert ő még él..... és neki vannak jogai. Meg ha kell, száz ügyvédje. Bezzeg szegény áldozatról minden ködösítés nélkül megtudhatsz mindent. Nevét, címét, életkorát... bármit. És a halál oka is milyen szépen diszkréten van megfogalmazva: "szétverték a fejét". Hááát hiába, az ember legyen tisztában, ki az akinek a jogait védeni kell. Remélem azért még tisztelni szegény visszaesőt nem muszáj.”
 • 1. cyt 2008. július 22. 14:05
  „Amikor ilyen eseményről olvasok itthon, akkor mindig eszembe jut, hogy tőlünk nyugatabbra (meg egészen nyugatabbra is) valahogyan "jobban" körülírják azt, ki is volt a kegyetlenség elkövetője. Mert vagy a cikk első, állítást tartalmazó, KIJELENTŐ mondata nem igaz (azaz nembiztos, hogy a gyilkost fogták el, azaz egy gyanúsítottról van CSAK szó), vagy megint "felsőbb indokok és okok" állnak annak útjába, hogy tudni lehessen, ki is a gyilkos. Mindkét esetben csak azt tudom mondani, szégyene ez az országnak, hogy ilyen manipulatív a média is meg az egész igazságügyünk is. Vajon minek most ide a ködösítés????????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A töki körhinta 99-ben a Szigeten okozott balesetet

Ugyanaz a körhinta okozott balesetet vasárnap este Tökön, mint 1999-ben a Sziget fesztiválon, akkor… Tovább olvasom