Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Elhagyta az országot a Blaha Lujza téren késelő fiú

A román hatóságok elszállították az ártándi határról azt a 12 éves fiút, aki a múlt héten a budapesti Blaha Lujza téren mp3 lejátszójáért szúrt combon egy 15 éves fiút.
A gyermek valószínűleg intézetbe kerül Romániában, hiszen anyját még keresik a hatóságok, apja pedig börtönben ül a fiú elmondása szerint.

A gyerek ellen a magyar rendőrség rablás- és testi sértés kísérlete miatt indított eljárást - mondta a Független Hírügynökség helyszíni tudósítójának a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gyermek és ifjúságvédelmi osztályának vezetője. Ezeket várhatóan napokon belül megszüntetik, mert a gyerek az életkora miatt nem büntethető.

Tóth Ferenc alezredes hozzátette: a gyermek - a befogadó papírjai alapján - tavaly márciusban érkezett az országba. A vonaton az ülés alatt bújt el. Az édesanyját jelenleg keresik a román hatóságok. A fiú apja, a gyermek elmondása szerint, 15 éves börtönbüntetését tölti.

Olvasóink írták

 • 10. Zc 2008. február 20. 09:24
  „szerintem ott helyben agyon kellett volna lőni.
  Az apja azt mondta a riporternek , hogy a gyerek a tv-ben lát ilyeneket...... ( az apja kb 10 évet ült gyilkosságért )
  Visszavitték: - a riportert kirabolták a cigók
  - a kornyékbeli ,,gyerekek" újdonsúlt hobbia az lett ,hogy késsel embereket szúrkálnak . Nemtudom miért?!
  Ez csak az én véleményem.”
 • 9. cigánygyűlölő 2008. január 17. 20:42
  „Én az ilyen embert, ha lehet annak nevezni, ott abban a pillanatban megölném, mert az ilyen nem való a társadalomba, és az ilyet nem kell sehol sem őrizni az adófizetők pénzén. Az ilyen embernek nincsen joga az élethez. Ami a tv-stábbal történt sajnálom, de várható volt. Az ottani rendőrségnek is azt kellett volna tennie, hogy kimegy, és aki benne volt a büncselekményben, a helyszínen agyonlőni. Már ha van nekik agyuk. Hamar rend lenne a cigányok között, és szerintem rohamosan csökkenne a bűnözés is. A magyar gárdának is szabad kezet adnék, hadd tegyék azt amit kell. Persze nem minden cigány ilyen, de sajnos nagyon kevés normális van közöttük.”
 • 8. bocs 2008. január 17. 00:43
  „Szerintem amit ez a gyerek művelt ahhoz nem kell nagy ész! Tanulatlan, buta, erkörcstelenek közül kerül ki az ilyen. Aztán felnőtt korára, még rátesz egy-két lapáttal, és a dutyiba végzi. Az ilyet hét lakat alatt kellene őrízni, mert ettől, és a hasonlóktól, nincs biztonságban a rendesember.”
 • 7. Lajos 2008. január 16. 22:24
  „na majd pont a magyar gárda a sok alkoholista fogyatékossal, állítom a kis cigónak több esze van mint néhányuknak. ettől függetlenül remélem többet nem hallunk róla”
 • 6. Fernando Torres 2008. január 16. 21:23
  „Na ezért kell a magyar gárda!ha a gyurcsányrendőrség nem védi meg a becsületes,magyar embert az elharapózó cigánybűnözéssel szemben, akkor jöjjön a magyar gárda!”
 • 5. dodo 2008. január 16. 21:09
  „Sajnos megint hozzá kell szólnom, uis most találtam rá kedvenc weboldalamon egy érdekes cikkre, ami rámutat a média, vezetőink és a Gyivisek arcátlan hazudozására és a szándékos félrevezetésünkre! És mindez miért? Mert cigányról van szó, és nyílt cigányfajvédelem irányítja az országot! Élükön sólyom, aki diszkréten hallgat, bizonyára a fésűjét keresi.TEHÁT:1997.évi XXXI.törvény4.§ a)-b) és 81.§ végig! Ebben le van írva: el lehet, bizonyos esetekben el KELL zárni a gyermekkorú elkövetőt, akár magyar, akár nem akár van papírja, akár nincs, a lényeg, hogy itt kövesse el jócselekedeteit! Ennyit a becsületes és törvénytisztelő polgárok védelméről!”
 • 4. titi 2008. január 16. 20:01
  „Van egy ország. Abban az országban van egy város. Abban a városban van egy ház. Abban a házban van egy srác... És a srácnak már tele a töke az egész országgal!!!! Egy 11 éves gyilkos szórakozik a rendőrőkkel, a kormánnyal... mert nincs törvény ellene... Elgondolkodhatnának ezen az illetékesek..”
 • 3. dodo 2008. január 16. 19:42
  „Zozo!
  A legfrissebb hír (19 óra): az RTL klub Gyergyóban forgatott a teves cigány családjánál, és kitalálod-e mi történt? Először fejszékkel fenyegetőztek, majd az ottoni vmiféle önkoris előljáró rábeszélésére engedték őket forgatni. És most jön a dolog leghihetetlenebb része: kifosztották a forg.csoportot! Ugye hihetelen, szokatlan, megdöbbentő, ép ésszel elképzelhetetlen dolog, hiszen nemcsak itthon nincs, sehol Európában nincs cigány bűnözés!!! Kíváncsian várom az RTL beszámol-e róla.”
 • 2. Zozo 2008. január 16. 18:58
  „dodo!
  Ő még egyedül is túl sok volt ....Szerinted van családja az ilyen gyereknek? Bízzunk abban,hogy nem hallunk róla többet!”
 • 1. dodo 2008. január 16. 17:56
  „Higgyétek el, visszajön! Ha szerencsénk van, családostól.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt adóellenőrt tartóztattak le Szabolcs megyében

Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás és hivatali visszaélés megalapozott… Tovább olvasom