Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Elhalasztották el a szállásadójukat megölő élettársak ítélet

Váratlanul elmaradt az ítélethirdetés annak a párnak az ügyében, akik megölték és elásták szállásadójukat a Pest megyei Csévharaszton. Az ítélethirdetés várhatóan március 17-én lesz a Pest Megyei Bíróságon.
Az előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt 33 éves, 2 gyermekes férfi 2007. januárban ismerkedett meg egy 45 éves, 6 gyermekes asszonnyal, akivel élettársi kapcsolatot létesítettek, majd Csévharaszton egy egyedülálló asszony házába költöztek bérlőként. A büntetett előéletű férfi - a vád szerint társa egyetértésével - elhatározta, hogy megöli a szállásadót. Először az asszonytól ellopott iratok segítségével az élettársa nevére íratta át a későbbi áldozat házát és vagyonát. 2007. június 24-én pedig - az ügyészség szerint - a férfi hajnalban belopózott az alvó háziasszonyhoz, befeküdt az ágyába, majd hátulról átkarolta a nyakát és megfojtotta.

A vád szerint a holttestet élettársával együtt vitte ki az udvarra, ahol elásta. A rokonoknak azt mesélték, az eltűnt áldozat új élettársához költözött, majd először 3,5, később 4,5 millió forint jelzálogkölcsönt vettek fel a házra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy-egymilliós nyomravezetői díj két gyilkosság ügyében

Egy-egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei… Tovább olvasom