Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Élhetőbb városért és a civil érdekek védelméért

Önálló jelölteket indít és listát állít a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség (Mocisz) az őszi önkormányzati választásokra.
Nagy Sándor elnök a minap tartott sajtótájékoztatón elmondta: a Mocisz frissen bejegyzett szervezetként kívánja megmérettetni magát a választáson. Noha széles körű civil együttműködést szerettek volna létrehozni a városban, ám ez irányú tárgyalásaik végül nem vezettek eredményre. A jelöltek kiválasztásakor szakembereket kerestek, lefedve az önkormányzat minden szakterületét. A szervezet két szlogen – „élhetőbb városért" és „a civil érdekek védelméért" – jegyében állítja össze választási programját.

A szövetség egyéni képviselőjelöltjei: Majorokban Lőrincz Nándor és Gál Ákos, a Mofém-telepen Csendes Ibolya, a belvárosban dr. Várhidi Hajna, az ipartelepen Horváth Lajos Tibor, Újudvaron és a Báger-tó környékén Weisz Jánosné, a Frankel-lakótelepen Szalai Mária, a városközpontban Németh Miklós, Laczkó János, Pintér Éva és Ispánki Csaba József, Mosonban Nagy Sándor, Takáts Gyula és Soós István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gólerős Vargák a Vasutasoknál

Tovább olvasom