Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Elterelik

a forgalmat

Az 1848–49-es események tiszteletére rendezett megemlékezés keretében reggel 10 órakor koszorúzásra kerül sor a Széchenyi téren. A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében útlezárás lesz reggel 10 és 10.30 között a téren. A jelzőlámpák a Lackner Kristóf utca–Ógabona tér–Várkerület–Széchenyi tér közötti szakaszon sárgán villognak. A Rákóczi utcából csak az Erzsébet utca felé lehet kikanyarodni. A Várkerület Széchenyi tér felé menő sávja az Árpád utcától zsákutca lesz. Az Ötvös utca és a Várkerület kereszteződésében a Széchenyi tér irányába menő balra kanyarodó sáv zsákutca, innen a másik irányba terelik az autósokat. A Mátyás király utcából a Széchenyi téri balra kanyarodó sáv zárva lesz, haladási irány egyenesen vagy jobbra lehetséges.

A Rákóczi és az Erzsébet utca sarkán, a Várkerület és az Árpád utca kereszteződésében, a Várkerület és az Ötvös utca, a Várkerület és a Széchenyi tér, valamint a Templom utca és a Fegyvertár utca kereszteződésében rendőri irányítás lesz érvényben.
A lezárás ideje alatt a 9.45 után induló autóbuszok a Selmeci utca–Táncsics utca–Rákóczi utca–Erzsébet utca–Csengery utca útvonalra módosulnak. 10.30 után ismét visszaáll a forgalmi rend. A fertőrákosi irányú járatok a Selmeci utca–Csatkai utca–Csengery utca útvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhelyek: az autóbusz-pályaudvar, a Mária-szobor és a 11. számú bolt előtti megálló.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Március – másképp

Foroghat a sírjában szegény Petőfi, akárhol is alussza örök álmát. Ünnepre készülnek késői… Tovább olvasom