Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Erdeiék itthon pihennek

Zsolt amint véget ért hétvégi címvédő meccse, autóba ült feleségével és meg sem álltak Fótig. Itt pihenik ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Madár a rengeteg edzést, Arabella az első három hónap rosszulléteit. Az ifjú feleséget kétszer kellett eddig kórházba szállítani, mert annyira legyengült, hogy menni is alig tudott. A rosszullétek elmúltak, és javában a gyerek nevén goldolkodnak.

- Én az Áronra gondoltam, mert valahogy megtetszett nekem. Neki pedig ez nem tetszik, úgyhogy van közöttünk némi félrehúzás – meséli Madár.

Arabellát Zsolt mindenben segíti – pontosabban majdnem mindenben. A konyhába a bajnok nem merészkedik be, felesége viszont ott látná szívesen. A kismama étvágya visszajött és ahogy telnek a hónapok, ő annál kívánósabb.

- Eddig imádtam a salátákat, sok ecettel, jó savanyúan. Mióta terhes vagyok, nem kívánom ezeket, inkább az édességeket. Fagyit, süteményt: egész nap tudok falatozni sajnos – mondja Arabella.

Az utód még négy hónapig csak édesanyja hasában bokszol. Hogy hol jön majd a világra, kérdéses – de a mama Németországban szeretné világrahozni gyermekét. 

- Novemberben úgy tűnik, otthon leszünk, ezért is valószínű, hogy

Németországban szülök. Én ott szeretnék, mert felszereltebbek a kórházak, mint itt. Magamnak és a gyermekemnek is a legjobbat szeretném.
 
Ennek ellenére nem lesz német a gyerek – mondja Zsolt, aki cáfolja azokat az információkat, miszerint német állampolgár lesz a kis madár.

- Valaki azt mondta, hogy a gyerek német lesz. Hát ez a gyerek minden lesz, csak német nem. A gyerek magyar lesz az édesapja után, ugyanakkor nemzetközi  is lesz, mert az édesanyja félig spanyol, félig osztrák származású – magyarázza Erdei.

A házaspár a következő néhány hetet még itthon tölti egy kis balatoni kiruccanással, majd irány Németország, ahol Zsolt a következő meccsére, Arabella pedig már a szülésre készül telejes gőzzel.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminc év a városért

„ Harminc év szóban és írásban a városért” címmel jelent meg dr. Nagy György, a… Tovább olvasom