Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Eredményes évet zárt a Tutti

Nemrég tartotta évzáróját a Koroncói Tutti Judo Klub. Kiváló, eredményekben gazdag esztendQt hagytak maguk mögött.

cselgáncs

Zsúfolásig megtelt a helyi kultúrház a Koroncói Tutti Judo Klub évzáró díjkiosztó mqsoros estjén, melyet a közelmúltban tartott az egyesület. Horváth Lóránt klubelnök és polgármester köszöntQjében elmondta: sikeres évet zártak.
A két edzQ, Pákozdi Emil és Pákozdi Csaba ismertették az elért eredményeket. A versenyzQk közül díjat vehetett át Bejczi Zsuzsanna felnQtt Világkupa-aranyérmének, valamint Fekete Kornél az Európai Olimpiai Reménységek versenyén szerzett ezüstérmének köszönhetQen.
A koroncói versenyzQk különbözQ osztályokban és korcsopor-

tokban a nemzeti bajnokságban 13 arany-, 6 ezüst- és 10 bronzérmet nyertek. Az idei évben 52 versenyen álltak tatamira, ennek mérlege 175 aranyérem, 107 ezüstérem és 74 bronzérem.
A klub ranglistáján Csigi Lénárd végzett az élen, 101 pontja mellett 19 aranyérmet szerzett és 61-szer hagyta el gyQztesen a küzdQteret. Ugyanebben a kategóriában Pol-

czer Bence, Bánfi Tamás, Polczer Milán, ifj. Pryma Attila, Csernák Attila, Pryma Réka, Rokob Elizabeth voltak a díjazottak.
A különdíjak kategóriájában a klub elnökétQl Bánfi Tamás, az edzQktQl Fekete Kornél és Horváth Ervin kapott elismerést. Az iskola igazgatója, Tatay Lászlóné Perjámosi Anitát jutalmazta. Az Összefogás Koroncóért Egyesület elnöke, Horvát Zsolt Bognár Ákost díjazta és egy közösségi díjat is átadott az általuk évente odaítélt Legvirágosabb, legtisztább porta gyQztesének, melyet a klubnak ítéltek oda.
A jó tanuló, jó sportoló kategóriában a dr. Medgyasszay László országgyqlési képviselQ által felajánlott díjakból Hetyei Szilárd, Greszler Zsolt, Zsámár Norbert és Rokob Elizabeth részesült. Ugyanitt a klub két díját Perjámosi Anita és Pryma Réka kapta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helybenhagyták Szaddám halálos ítéletét

Harminc napon belül végre kell hajtani Szaddám Huszein halálos ítéletét a fellebbviteli bíróság… Tovább olvasom