Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Érezd, hogy férfi vagy

Vannak hagyományosan a férfiaknak tulajdonított vélt vagy valós feladatok. Ilyen például a haza fegyveres védelme, a család anyagi jólétének biztosítása, a ház körüli műszaki feladatok elvégzése. Tradicionálisan férfiszerep még az udvarlás, a lánykérés és a gyermeknemzés. Férfi szerep általában a kezdeményezés, irányítás – a szexuális életben is.
A férfiak gyakran elégedetlenek a méreteikkel, jóllehet a férfiasságot nem elsősorban centiméterekben, hanem sokkal inkább keménységben és kitartásban mérik. A példakép a „kemény legény", de nemcsak a háborúban, hanem az ágyban is. Ma már vizsgálatok sora bizonyította, hogy a megfelelő minőségű merevedés elérése kulcsfontosságú mind a férfiak, mind a nők szexuális örömszerzése szempontjából.

A szex egész életünkben fontos szerepet játszik. Az életkor előrehaladtával azonban sok minden megváltozik. A férfiak teljesítőképessége csökken. Éltesebb korban nem képesek olyan gyors és látványos reagálásra a gyengébb nem láttán, és gyakran a merevedésük keménysége sem éri el a korábban megszokott mértéket. A férfiak gyakran ezt nem is érzik, viszont a nők – akiknél a hüvelyi orgazmus elérésének talán a legfontosabb feltétele a férfi erekciójának maximális keménysége – rendkívül érzékenyek erre a változásra. – Ha egy férfi elégedetlen a merevedésével vagy az ágyban mutatott teljesítményével – meglehet, hogy orvosi értelemben nem is beszélünk még merevedési zavarról, – az komoly önbizalomvesztéshez, szorongáshoz vezethet egészséges és közösülésre képes férfiaknál is – mondta dr. Bódy Gábor, urológus főorvos, a www.szexdoktor.hu szakértője.

Gyakran az elégedetlensége segíti a jobb szexre vágyó – és ezért orvoshoz forduló – férfit abban, hogy idejében felismerjék és elkezdjék kezelni a cukorbetegségét, a magas vérnyomását. A nem megfelelő mértékű merevedés ugyanis ezeknek a betegségeknek lehet az egyik korai „tünete". A merevedési funkció helyreállítása, a kiváló, 4-es fokozatú merevedés (amikor a pénisz teljesen merev és kemény) elérése általában egyszerű gyógyszeres kezeléssel megoldható.

Az 1990-es évektől rendelkezésünkre állnak olyan terápiás lehetőségek, amelyek révén a merevedési zavarok szinte kivétel nélkül eredményesen és biztonságosan kezelhetők. Az elmúlt néhány évben számos újabb készítmény került a piacra, de a jól bevált és sikeres elődöket egyiknek sem sikerült túlszárnyalnia.

– Ne higgyünk a csalóka reklámoknak! Aki még jobbra, még többre vágyik, forduljon szakemberhez! Ma már jól képzett andrológiai és urológiai hálózat áll az urak rendelkezésére, akik el tudják dönteni, mi a legmegfelelőbb megoldás, hogy ismét kemény férfinak érezhessék magukat, és önbizalommal fordulhassanak a szebbik nem felé – ajánlja dr. Futaki Zoltán, békéscsabai urológus főorvos.

További információért látogasson el a www.szexdoktor.hu weboldalra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sör-pálinka-pezsgő az ünnepekre

Megnéztük, hol mennyiért lehet az ünnepekre sörhöz, pálinkához és pezsgőhöz jutni. Tovább olvasom