Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Erőszakkal vették vissza az eljátszott milliókat

Folytatás az 1. oldalról.

Hajnali fél öt körül harmadszor is betértek a játékterembe, s miután ismét vesztettek, felszólították az alkalmazottat, hogy adja vissza a pénzüket – mintegy 2 millió forint összegű eurót –, amit eljátszottak. Az alkalmazott ennek nem tett eleget, ezért egyikük lefogta a 26 éves fiatalembert, társa pedig többször ököllel arcul ütötte. Ettől az alkalmazott a földre került és rövid időre elvesztette az eszméletét. Ezután a támadók elvették a sértettől a kulcsot és kiürítették a kasszát, majd a mintegy 2,5 millió forintos zsákmánnyal elmenekültek. Az alkalmazott a támadás során könnyebb sérüléseket szenvedett. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt in-

dított nyomozást az ügyben. A támadókat lapzártánkkor még nagy erőkkel kereste a rendőrség.
A személyleírás alapján az egyik támadó 30–35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős, zömök testalkatú, fehér bőrű, rövid sötét hajú, kerek arcú és csak szlovákul beszélt. A rablás elkövetésekor kék Nike szabadidőruhát viselt. A másik elkövető 35–40 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, fekete, rövid, kissé hullámos, oldalra fésült hajat, gyér fekete bajszot viselt, akcentussal beszélt magyarul. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék ing és fekete szövetnadrág volt rajta. Harmadik társuk 30–35 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, fekete rövid hajú. A rablás elkövetésekor sötét baseballsapkát, piros pólót és sötét nadrágot viselt.
A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az éjszaka folyamán látták a három férfit a bevásárlóközpontban vagy a környékén, illetve bármiféle érdemi információval rendelkeznek a rablással vagy az elkövetőkkel kapcsolatban. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 215-433-as, illetve a 107-es számon. A bejelentők adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzött

az ETO KC

Kézilabda

A férfiaknál hagyomány, hogy augusztusban megrendezik a Balaton-kupát.… Tovább olvasom