Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Erőszakos közösülés miatt nyomoznak a lányanya ügyében

Erőszakos közösülés miatt már február óta keresi a rendőrség azt a fiatalt, aki egy 11 éves borsodi lány nemrég született gyermekének az apja lehet. A kislány még a fiú nevét sem tudta megmondani a nyomozóknak.
A rendőrök egyébként nem azért indították erőszakos közösülés miatt az eljárást, mert a kislányt megerőszakolták, hanem mert 12 éven aluli, így a jog szerint még védekezésre képtelennek számít.

Egy 11 éves borsodi kislány a napokban hozta világra gyermekét egészségesen. A rendőrök február óta tudnak róla, hogy a gyermek terhes, miután az orvos értesítette őket. Az encsi rendőrök azonnal nyomozást rendeltek el erőszakos nemi közösülés miatt - mondta el a Független Hírügynökségnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Egyedné Novodonszki Éva magyarázata szerint nem arról van szó, hogy a kislányt megerőszakolták volna, hanem mivel 12 évesnél fiatalabb, így a jog szerint védekezésre képtelennek számít.

Egyelőre még nem sikerült megtalálni az újszülött apját, a kislány ugyanis nem tudja a nevét - mondta a sajtóreferens. A nyomozók reményei szerint a DNS vizsgálatok után derülhet ki, hogy ki az apa.

Olvasóink írták

 • 11. hmm... 2008. június 06. 22:18
  „gfdsd!

  Nagyon jó az ötleted! :))

  dodó!
  Megdöbbentő ,hihetetlen,megbotránkoztató és elképesztő a miskolci szülészeti statisztika! Mi lesz itt év végére,ha már most 96-tal többen vannak !”
 • 10. Rechtsradikal 2008. június 06. 19:21
  „Pont ezek a semmirevaló,mocskos,lusta cigányok szaporodnak,mint a nyulak!a normálisabbja,meg csak egy gyereket mer bevállalni!”
 • 9. matriné 2008. június 06. 17:27
  „Szerintem, ha annyira meg akarnák találni a gyerek nemzőjét akkor meg is találnák! Hisz a leányanya , ha a nevét nem is tudja és ,ha nem is vak, akkor felismerhetné fotóról! Természetesne, ha nem volt sötét az aktusok kor!”
 • 8. lillycat 2008. június 06. 11:08
  „Horton: pontosítanék. Nem az első szülés után, hanem az első szülés előtt. Akár még csecsemőkorban kéne elkötni mindet.”
 • 7. Horton 2008. június 06. 08:57
  „Meglehetne állítani a szaporodást, ha ezeket a tetves cigány kúrvákat az első szülés után azzonal elkötnék! Nem a legjobb megoldás, tudom, de egy lehetőségnek még elmegy.”
 • 6. gfdsd 2008. június 06. 08:49
  „5. jó lenne, ha leválna az a megye, Nógráddal együtt és egy különálló állam lenne. Magukra lennének utalva, a többi meg mehetne oda lakni. Szögesdróttal, aknákkal meg lehetne védeni a határt...:D”
 • 5. hmm... 2008. június 05. 21:58
  „És a helyszín ismét Borsod...Sok jó hírt nem hallani arról a vidékről.”
 • 4. Kolompár Rómeó 2008. június 05. 21:56
  „Winnetou: Tesó!

  Persze, hogy a rossz illatú szerencsétlen hátrányos helyzetű kisebbség. Nincs mit nyomozni, ott ez a normális. Kész. Erre nyomjuk az adóforintokat.

  Mert a segélyezéshez nem nyúlunk hozzá! Még a végén senki nem szavaz ránk!

  Köszönjük szépen.”
 • 3. 4 2008. június 05. 21:41
  „Nem az "igazságosság" jegyében, hanem a "felzárkoztatás jegyében" támogatják őket.”
 • 2. Kolompár Winnetou 2008. június 05. 20:57
  „A családban kellene körülnézni. Apa, nagyapa, fiútestvérek. Annyira örülök, amikor ezeket támogatják az én adómból az "igazságosság" jegyében!”
 • 1. dodó 2008. június 05. 19:24
  „Cigány "értékrend": 11 évesen szült a luvnya.

  További, riasztó számok az erősen cigányfertőzött Miskolcról: az idén a [szülészeti] osztályra három 13 évest vettek fel, tizenhat 14 évest, huszonkilenc 15 évest, negyvennyolc 16 évest. Az év első 5 hónapjában!
  Befejezésül, visszatérve a jelenbe, a prognosztizálható jövőbe: pár napja ment haza az osztályról egy anyuka. 17 éves. A mostani volt a harmadik szülése. ( azaz már háromgyerekes. 17 évesen.)"
  Egy kis adalék: a jóravaló kis purdé után a GYESt és a segílykét a 45 éves(!) dédnagymama fogja igénybe venni!
  Ha ezek az esetek fehér családban történnének, mekkora szalagcímeket írna a média, benne a DM is, "erőszakos közösülés, megrontás, vérfertőzés stb...". Így meg egy hét késéssel ad hírt róla!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kósa Lajos: az önkormányzat nem adja el a repteret

Kósa Lajos debreceni polgármester szerint szó sincs a város repterének elkótyavetyéléséről, ahogy… Tovább olvasom