Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Esélye sem volt a túlélésre: kegyetlen módon végzett volt feleségével az érdi férfi

A férfi és a nő közös házban élt, kapcsolatuk anyagi természetű viták miatt évek óta rossz volt.
A volt feleségét lőtte fejbe az az érdi férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök. A bíróság csütörtökön letartóztatta - közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Közleményük szerint a férfi és volt felesége közös házban élt Érden. Kapcsolatuk anyagi természetű viták miatt évek óta rossz volt.

Múlt vasárnap már kora reggel veszekedés alakult ki köztük. A férfi magához vett egy - a nyomozás során bűnjelként lefoglalt - pisztolyt, és a nőt fejbe lőtte. A sértett azonnal meghalt. A férfi ezt követően gépkocsival elhajtott.

A bíróság az ügyészi indítványt megvizsgálta, a gyanúsítottat meghallgatta, és - a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, a szökés, elrejtőzés veszélyére, valamint a bűncselekmény jellegére és az elkövetés körülményeire való tekintettel - elrendelte a gyanúsított letartóztatását az első fokú bírósági tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb július 20-ig.

A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést nyújtott be, így a végzés nem végleges, de végrehajtható - olvasható a törvényszéki közleményben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A 60 éves nő halálával összefüggésben kibocsátott elfogatóparancs nyomán a 60 éves érdi férfit néhány órával később Tárnokon fogták el a rendőrök.

(Lead-kép illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelbe utazott

Orbán Viktor Brüsszelbe utazott
Csütörtökön és pénteken az uniós tagországok állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács… Tovább olvasom