Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Extra jutalom

a színötös tanulóknak

1433 tanuló arcképét közölhettük az elmúlt hónapokban! A megye legtöbb színötös bizonyítvánnyal bíró iskolását bemutattuk a Kisalföld olvasóinak. 1433 gyerkőc és fiatal, akik keményen megdolgoztak a sikerért, amit az újságban való szereplés is jelez. Köszönjük nekik és szüleiknek, nagyszüleiknek, akik elküldték hozzánk képüket, a róluk szóló kis életrajzokkal, történetekkel együtt.

A Kisalföld és a Rába Quelle fürdő együttműködésének köszönhetően, akik megjelentek az újságban, azok szeptember 15-ig egy ingyenbelépőt kapnak az élményfürdőbe. Biztatunk mindenkit, használja ki a lehetőséget, de diákigazolványát ne felejtse el magával vinni! Amennyiben lapunknak lehetősége lesz rá, jövőre is meghirdetjük az akciót és ismét bemutatjuk azokat, akikre méltán lehetnek büszkék barátok, rokonok, ismerősök, és nem utolsósorban a pedagógusok. Hiszen arról ne feledkezzünk meg, hogy nincsenek jó tanulók, nincsenek kevésbé jó tanulók sem az őket segítő, támogató tanárok nélkül.
Kívánunk minden iskolásnak a szünet hátralévő idejében jó pihenést, majd az iskolában jó tanulást! Tanulni megéri, jó befektetés, és nem csupán azért, mert a kiválók képe bekerülhet a Kisalföldbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tünetmentessé tehető az allergia

Sopronban az Erzsébet-kórházban tartanak allergia-szakrendelést. Itt ki-ki megtudhatja, hogy milyen… Tovább olvasom