Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Fantasztikus olasz – Európából

Gianni Annoni, a Fantasztikus Európa olasz műsorvezetője szerint a magyar lányok inkább a külsőségekre összpontosítanak. Persze nem csak erről beszélgettünk vele.
Húszperces késéssel érkeztem meg a Keleti pályaudvarra, ahol apró félreértések után végül megtaláltam azt a dzsipet, amelyben Gianni Annoni, a Fantasztikus Európa egyik olasz műsorvezetője kissé türelmetlenül rám várt. Az autóban elkezdett kellemes beszélgetést egy Duna-parti étteremben folytattuk ebéd közben.
– Mesélnél egy kicsit magadról ?
– Egy Milánóhoz közeli kisvárosból, Gallaratéból származom. Szigorú neveltetést kaptam, főleg az édesapámtól. Például az asztaltól addig nem kelhettem fel, míg üres nem lett a tányérom. Katolikus óvodába és iskolába jártam, ahol megtanultam hinni Istenben.
– Van testvéred ?
– Három és fél évvel fiatalabb nálam, Francescónak hívják és ő is itt él Budapesten. Ennek rendkívül örülök, mert így én is könnyebben dolgozom fel a honvágyat. Vele mindig nagyon jól megértettük egymást, igaz, néha követtünk el komiszságokat. Van egy humoros történetem, amit el kell hogy meséljek. Fiatalok voltunk és a hegyekben nyaraltunk. Egyik nap kitaláltuk, hogy csúzlit készítünk. Üvegekre lőttünk, amit pár óra után annyira meguntam, hogy odafordultam hozzá: „ Francesco! Fuss! " P megrémült és futni kezdett, én pedig tisztességes távolságból jól fejbe lőttem. El sem hiszed, mennyire büszke voltam magamra.
– Hogy jutottál el Magyarországra ?
– A középiskola után közgazdasági egyetemre jelentkeztem, ahonnan diplomázás előtt egy évvel ösztöndíjjal Magyarországra jöttem tanulni. Később hazamentem, majd friss diplomával a kezemben visszajöttem és végül itt ragadtam. Most a fogászati eszközöket forgalmazó cégemet vezetem és emellett a környezetvédelemmel is foglalkozom. Ha pedig kis pizzériámban intézem ügyeimet, mindig eszembe jut a nagymamám főztje.
– Sportolsz ?
– Ha hiszed, ha nem, majdnem síoktató lettem. Közel volt az Alpok, így gyakran látogattam meg. Ezenkívül az AC Milan serdülőcsapatában játszottam, egészen addig, amíg a térdem fel nem mondta a szolgálatot. Három műtéten estem át, úgyhogy nagy bánatomra le kellett mondanom mindennemű sportolásról. Ennek ellenére gyakran kísértésbe esem.
– Mi a véleményed a magyar lányokról ?
– Számomra egy kicsit furcsák. Azt veszem észre, hogy nagyon a külsőségekre, a látványra összpontosítanak, amikor a belső sokkal fontosabb és azzal kellene többet foglalkozni.
– Amióta Magyarországon vagy, voltál már komolyabban szerelmes ?
– Másfél évig tartó, gyönyörű kapcsolat volt, de a félreértések miatt szakítás lett a vége. Kiszívott belőlem minden odaadást és szeretetet, majd összetörte a szívemet. Azért mind a mai napig barátok maradtunk.
– Ha megnősülnél, itt telepednétek le ?
– Vegyesen. A feleségemmel közösen határoznánk el, hogy a gyermekek hol szülessenek, de egyik helyen sem kötelezném el magam véglegesen. A kis Annonik persze egyszerre tanulnák az olaszt és a magyart már gyerekkoruktól kezdve. A férfi általában nagyon hülye élőlény, hormonálisan gondolkodik, éppen ezért mindig besétál a csapdába.
– Ilyen külsővel és kisugárzással hogyhogy eddig elkerült a nagy Ő?
– Egyre csak kutatok, de azért nem vagyok nőfaló! Azt hiszem, egyszer már rátaláltam az igazira. Ritának hívták és a gimiben ismerkedtünk össze. Úgy gondolom, ő lett volna a tökéletes pár számomra, de sajnos Isten két éve magához szólította, amire biztosan megvolt az oka. Sírtam, amikor megtudtam, mi történt, és órákig nem tértem magamhoz. Ezenkívül lehet, hogy sok lehetőséget elszalasztottam, de nehéz rátalálni arra a partnerre, akinek aztán odaadhatsz mindent egy életen át.
– Romantikus típus vagy ?
– Egyértelműen. Ha valami szépet látok, mindig megállok és sokáig nézem. A kis dolgokban is igyekszem megtalálni a romantikát. Számomra nemcsak a rózsa létezik – persze szoktam virágot is venni – , de romantika lehet egy apró érintésben is akár.
– Mennyire vagy házias ?
– Megtanultam varrni, mosni, vasalni és főzni. Azért meg kell hogy mondjam, az a legszebb, ha az ágyat reggel a szerelmeddel együtt vetitek be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A három Hámori

Nagy szerencse elkapni olyan pillanatot, amely mint cseppben a tenger, láthatóvá teszi, hogy… Tovább olvasom