Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Farkasházi Réka visszatalált férjéhez és babát vár

Farkasházi Rékát néhány éve kiírták a Barátok közt című sorozatból, és tönkrement a házassága is. Most viszont boldog és kiegyensúlyozott, férjével újra rendeződtek a dolgai, és ami a legfontosabb: újra babát vár.
Bár a hírt egyelőre családon belül akarta tartani Farkasházi Réka, egy hirtelen jött felkérés miatt el kellett árulnia titkát. Tévés szereplései alatt ugyanis, amikor a riporterek rákérdeztek arra, hogy mikor szeretne kistestvért lassan 5 éves kisfia, Bence mellé, "muszáj" volt elmondania: megint gyermeket hord a szíve alatt. Bár kapcsolata férjével, Sárközi Bencével az elmúlt években több volt, mint viharos, már nyoma sincs közöttük a meg nem értésnek. Pedig két évvel ezelőtt egy hajszálon múlott, hogy nem váltak el - írja a nana.hu.

A színésznő 2006-ban beleszeretett kollégájába, Németh Kristófba. Kitört a botrány, Réka pedig pakolt, és elköltözött Kristófhoz. Akkor mindketten úgy nyilatkoztak: ez sírig tartó szerelem, amelyet legalább két közös gyermekkel szeretnének megkoronázni. Pár hónap után „felébredtek", az álomnak vége szakadt. Réka meggondolta magát és Kristóffal is szakított.

Farkasházi Réka megint gyermeket hord a szíve alatt
Farkasházi Réka megint gyermeket hord a szíve alatt

Majd a kisfiával együtt albérletbe költözött, és sem férjével sem színészszerelmével nem akart találkozni. Pár hónap külön élés után aztán újra arról lehetett hallani, a színésznő visszatalált férjéhez, aki végül megbocsátotta felesége kilengését és a jelek szerint – az ő esetükben – sikeres volt az újrakezdés.

Olvasóink írták

 • 5. felhasználónév 2008. december 08. 16:37
  „MInden elismerésem Sárközi úrnak! Biztos nagyon szeretheti Rékát. Én kívánom, hogy legyenek boldogok és Réka remélem tanult az "esetből", hogy a szerelem nem minden....sokkal többet ér a kötődés, ragaszkodás és a szeretet...”
 • 4. Zs 2008. december 08. 13:25
  „:)
  Mivel vívtam ki ilyen fogadkozást? Ennél több humorérzéket feltételeztem...
  Az, h az indoklást nem fedeztem fel az 1. hsz.-ban, az a szereplők - számomra - ismeretlenségéből fakadhat...”
 • 3. Iza3 2008. december 08. 13:15
  „Zs.
  Bár megfogadtam, hogy soha többé nem válaszolok neked, még is megteszem.....
  Csak annyit, hogy tényleg (sajnos) fenenagy élettapasztalattal rendelkezem. De igyekszem ugyanakkor logikusan gondolkodni és hihetően alátámasztani a magyarázataimat.”
 • 2. Zs 2008. december 08. 12:39
  „Asszem a színésznőcske? sem több egy "átlagos" nőnemű lénynél, nem csak a két fasz(i) - bár a nevek nem sokat jelentenek számomra...
  Dícséretes az az élettapasztalat, aminek birtokában íly lazán osztod a népeket... :)”
 • 1. Iza3 2008. december 08. 12:04
  „Ritka egy bolond férje van, hogy N.Kristóf után még visszamajzerolhatta magát a családi tűzhelyhez ez a tehetségtelen színésznőcske.....
  De "bolondnak áll a világ", mint tudjuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdos átcsoportosításokra készülnek a szocialisták

Eltúlzottnak találják az MSZP szakpolitikusai a kormány jövő évre tervezett költségvetési… Tovább olvasom