Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Februárban már hatályba léphet az új egészségügyi törvény

Február legelején a szakbizottság foglalkozik majd a köztársasági elnök egészségbiztosításról szóló törvényjavaslathoz fűzött észrevételeivel. A parlamenti ülésszak első napján napirendre tűzi a Ház a törvénytervezetet.
Kökény Mihály, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista elnöke elmondta: a törvény így még februárban hatályba léphet. A kifogásokkal kapcsolatban egyeztetnek majd a frakción és a koalíción belül is, akár még némi módosítás is elképzelhető - közölte a politikus. Akár módosításokkal, akár azok nélkül, de napirenden lesz február 11-én a törvénytervezet a Parlamentben.

Olvasóink írták

  • 2. Selymes Izidor 2008. január 07. 20:53
    „Kozveszelyes vadkapitalizmus, milliók eletebe kerul. Nyomor, ehezes, fagyhalal! A FOMELTÓSAGU POLITIKUSKAINK SZIVES JÓVOLTABÓL,ENGEDELMEVEL LEMESZAROLNAK MINKET A KMK -sok, marmint Kozveszelyes Marketingos Kizsakmanyolók !!! A 21. szazadban nincs jogunk energiat fogyastani ! Alig 10 (tiz) KW aramert fizettem vagy 1500,- forintot a mult evben . Kozveszelyes!!!!!!!!!! Es ime megint emelik az energia arat...!!! Konnyu lobbizni a bólogató politikusoknal...”
  • 1. Cseter János 2007. december 31. 10:20
    „Remélem, hogy álmodik a Kökény a ( szerintem a rokkantak megtizedelője) és az SZDSZ. Reggelre a bilibe ér a kezűk!A rendőreink és a többi hatóságok pedig rájönnek, hogy az ilyen "törvényalkotók" semmivel sem különbek, mint a brkerbotrányos haverjuk, akit még most sem itéltek el! Habár lehet, hogy a hírközlés van elmaradva mint az szokottlenni a szennyes ügyek takargatásával.
    Szinte hihetetlen , hogy ennyire sikerül egy maréknyi simlis gengszternek a képviselőinket az orránál fogva vezeti és egyre jobban szétverni az országunkat! Mindent átjátszani a nagytőkések kéj-kedv szerinti uralmának!A 21, század modern gyarmatosítójainak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megállapodott a szakszervezetekkel a MÁV

Jövőre átlagosan 6,9 százalékkal emelkednek a bérek a MÁV-nál, miután a vasúttársaság megegyezett… Tovább olvasom