Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Fegyveres rablás Budapesten - plafonba lőtt a támadó

Fegyveres férfi rabolt ki egy postát pénteken délelőtt Budapesten, a XVII. kerületben a Péceli úton.
Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy fél 10 körül egy símaszkos, terepruhás férfi ment be a pénzintézetbe és egy lövést adott le a plafon felé. Ezután pénz követelt, majd miután ezt megkapta egy szürke autóba ült és elmenekült. A támadás közben senki nem sérült meg. A rendőrök egy 40-45 év körüli, erős testalkatú férfit keresnek, aki körülbelül 175 centiméter magas - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2009. június 05. 13:47
    „Kérem, ez így fog folytatódni a továbbiakban is, hiszen nem sok választása maradt nagyon sok embernek,ezért a merészebbjei bizony a jövőben is meg fognak próbálkozni ilyen és hasonló esetekkel.A gazdasági életet és a munkahelyteremtést illenék már előtérbe helyezni, mert ha csak nem üres szlogen a kormánydalárda rigmusa,hogy több munkahelyet teremtettek, akkor ennek látszódnia is kellene.Ennek mond ellent a statisztika.miszerint tovább nőtt a munkanélküliség, újabb üzem-és gyárbezárásokra került sor,200-300 ember
    újabb elküldése,munkanélkülivé válása a tendencia.Jobb lesz, ha a pénzintézetek is felkészülnek erre, - bár a 2002-es nagyon sajnálatos móri bankrablás és 8 halálos áldozat után -egyébként el is hangzott,hogy a bankok-
    nak meg kell bizonyos biztonsági intézkedéseket tenni, ma - kimerem jelenteni, hogy semmilyen biztonságérzetet nem nyújt egyetlen bank sem amikor bemegyek ügyet intézni- ez még egy megoldatlan kérdés.
    Erre bizonyíték a majd mindennapos bankrablás az ország különböző városaiban- Szegedtől Győrig -.Ki az a hatóság, amely végül is kötelezheti a BANKOKAT AZ ÜGYFELEIK BIZTONSÁGÁNAK HATÉKONY MEGOLDÁSÁRA ILLETVE BIZTOSÍTÁSÁRA?! A felszámított kezelési költségekből és kamatokból, az utóbbi fél évben megjátszott és megduplázódott törlesztőrészletek egy részéből - nem megvetendő összeg, milliárdokról van itt szó -igen is tessék egy hatékony, jól működő biztonsági rendszert kialakíttatni!!Ez pedig már a bankok és a Bankfelügyelet felelőssége kell,hogy legyen, a XXI-ik század első évtizedére már illet volna idáig eljutni, nem pedig azon töprengeni a továbbiakban is, hogy miként lehetne még több pénz leszakítani és offshore cégekbe kivinni.Ugye érdemes lenne ezen elgondolkodni 2009-ben??!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

9,5 órán át hurcolták a lázas beteget

A mindössze 180 kilométer azért tartott ennyi ideig, mert a betegszállító útközben több pácienst is… Tovább olvasom