Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Félezren kísérik utolsó útján Marian Cozmat

A bukaresti Pipera temető felé tartó menetben megközelítőleg félezren kísérik utolsó útján Marian Cozmat a Doamna Ghica ortodox templomból, ahol déli két óra után ért véget a gyászszertartás. A templom és udvara zsúfolásig telt gyászolókkal, sokan az utcáról hallgatták végig a búcsúmisét.
A gyászmenetben a szurkolók százai mellett vannak a román sportoló volt csapattársai, az MKB Veszprém játékosai Mocsai Lajos edzővel és Hunyadfalvy Ákos klubelnök. A temetésre Romániába utazott Kiss István, a Magyar Kézilabda Szövetség vezetője, Debreczeni János veszprémi polgármester valamint Lasztovica Jenő, Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke. Veszprémi és szegedi szurkolók is részt vesznek a temetésen.

A kézilabdást vasárnap hajnalban szíven szúrták egy veszprémi szórakozóhelyen. Cozma a helyszínen meghalt. A tettesek súlyosan megsebesítették a veszprémi csapat két másik légiósát, a horvát Ivan Pesicet - akinek az egyik veséjét el kellett távolítani -, és Zarko Sesumot, aki arckoponya-törést szenvedett. Két gyanúsítottat a rendőrök még aznap este elfogtak Ausztriában, a harmadik férfi pedig csütörtök éjjel adta fel magát.

Olvasóink írták

 • 16. radenko 2009. február 14. 15:37
  „A gyilkosai nem élhetnek e földön , meg kell bűnhődne tetteiért szeme szemért elv alapján. Ha az én fiam ilyen bűncselekmény áldozata lenne én tudnám mit kellene tenni.”
 • 15. Egy_a_sok_közül... 2009. február 14. 13:29
  „KaszaOne!
  Ismét köszönöm a kedvességed, neked is hasonlókat kívánok! Egyébként e megjegyzésemmel nem a DM-et kívántam védelmezni, hanem arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy akik a legjobban (mű)hisztiznek a helyesírási hibák miatt, ők is ugyanúgy elvétik.
  A jövőben tartózkodj a személyeskedéstől!!!”
 • 14. Piki 2009. február 14. 12:53
  „NYUGODJ BÉKÉBEN MARIAN!!!!!!!!

  (Példás büntetést az elkövetőknek!!!!!!!!!!!!!!!!!)”
 • 13. legal 2009. február 14. 09:34
  „Én ezen a rettenetes, alkalomhoz illetlen kegyeletsértő magyartalan fogalmazáson vagyok kiakadva - de nagyon: "A román híradások azt állítják: egykori klubja székháza kéteres tömeg gyűlt össze előtt," """...azt állítják...""" Egy szegedi DM Szerkesztőség ilyet nem hagyna benne a cikkben éppen a szegediek keddi méltó búcsúzása okán a szegedi sportcsarnoknál. Ha pedig e cikket a győri tulajdonosi szerkesztőség tette ide javítatlanul a Független Hírügynökségtől, akkor a szegedi kollégáknak közbeszólni illene, mi több, kellene.”
 • 12. katus46 2009. február 14. 08:48
  „Nyugodjon Békében !”
 • 11. KaszaOne 2009. február 14. 08:00
  „Egy_a_sok_közül...Látom te is DM-es Liberális vagy. Gratulálok!
  Majd akkor változol meg, ha a te családod is elszenved egy ilyen atrocitást, csak nehogy késő legyen.

  Nyugodj Békében Marian Cosma”
 • 10. Egy_a_sok_közül... 2009. február 14. 07:26
  „HAZAIPÁLYA!

  Valóban sok benne a "HEJESÍRÁSI" hiba...

  Elnézést, de ezt a labdát nem lehetett nem leütni”
 • 9. Manocsa 2009. február 13. 23:50
  „Egyszerűen botrányosnak tartom hogy ide süllyedt ez az ország...Mi félünk a kisebbségtöl Nekünk van kevesebb jogunk és Miénk lenne ez az ország és itt vannak Ők és mindent megtehetnek. És azt hallom a tvben , hogy adjunk nekik több jogot munkát..ezt nem hiszem el nem hiszem el hogy nem látják hogy nem ez a megoldás. Szegeden a Mars téren szinte nem mernek emberek végig menni mert mindennapos a kötöszködések kéregetések, ha nem adunk elküldenek melegebb éghajlatra..Szinte még gyerek vagyok és ezt látom ez van körülöttem ebben az országban kell hogy megalapozzam a jövöm..
  Nem vagyok képes elhinni, hogy egy olyan embert öltek meg akire az oszág világ felnézett senkinek nem ártott... szerintem a rendőrnek sincs már nagy tenkintélye, már mindent meghatároznak nekik nem engedik hogy teljesen végezzék a dolgukat.. és szó nélkül visszahoznám a halál büntetést.. remélem a tettesek megkapják méltó büntetésüket..
  Részvétem Cosma:(”
 • 8. forgne 2009. február 13. 21:47
  „egykori klubja székháza kéteres tömeg gyűlt össze előtt,
  Na ez aztán a magyarság!!!
  Részvétem a családnak és a hozzátartozóknak.”
 • 7. legal 2009. február 13. 21:36
  „Egyszerűen kegyeletsértő az iromány szinvonala. Tele pontatlanságokkal, helyesírási hibákkal. Miután Pick Szeged szurkolóként magam is kint voltam Cozma búcsúztatásán a sportcsarnoknál egyenesen követelem, hogy legalább itt Szegeden ne jelenjen meg ilyen méltatlan, gyalázatos szinvonalú tudósítás.”
 • 6. hazaipalya 2009. február 13. 20:51
  „tele van hejesirasi hibával”
 • 5. tozso 2009. február 13. 20:09
  „Azért az újságíró, mielőtt felteszi a cikkét elolvashatná. Talán akkor nem lenne tele hibával.”
 • 4. ultra 2009. február 13. 19:43
  „Nyugodjon békében szegény!

  Az a szomorú, hogy a gyilkosai max. 10-15 évet kapnak!”
 • 3. LnéMárti 2009. február 13. 18:34
  „Mostmár soha többet nem bánthatnak Téged! Nyugodj békében Marian! Őszinte részvétem Marian családjának!
  Remélem annak, aki ezt tette (embernek se nevezném!!) soha életében nem lesz egy nyugodt perce se, és élete végéig kísérti ez a szégyenletes, aljas, mocskos tette, sose legyen nyugodt az álma!”
 • 2. babocska 2009. február 13. 18:21
  „Nagyon remélem méltó büntetést szabnak ki az elkövetőkre és nem mismásolják el a dolgokat.Kettétörni egy ilyen fiatal életét,pályafutását.Nyerjék el méltó büntetésüket,Cozma nyugodj,békében.”
 • 1. Hmmm... 2009. február 13. 14:53
  „Nyugodjek bekeben! Nagyon fiatalon tortek kesztbe az eletet. Remelem a tettesek mindannyian melto buntetest kapnak, kivetel nelkul.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolidaritási akciót szerveznek Hunvald György mellett

Szolidaritási akciót szervez az MSZP erzsébetvárosi szervezete péntek délutánra az előzetes… Tovább olvasom