Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Felháborítónak tartja az SZDSZ Csintalan bántalmazását

Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartják a liberálisok Csintalan Sándor bántalmazását. Eörsi Mátyás, az SZDSZ ügyvivője közleményében azt írja nincs olyan indíték, ami elfogadhatóvá tenné a támadást.
Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartják a liberálisok Csintalan Sándor bántalmazását. Eörsi Mátyás, az SZDSZ ügyvivője közleményében azt írja nincs olyan indíték, ami elfogadhatóvá tenné a támadást, különösen akkor nem, ha az az áldozat múltbéli, vagy jelenlegi közéleti szerepvállalásával kapcsolatos.

Csintalan Sándort, volt szocialista poltitikust, a HírTV jelenlegi műsorvezetőjét kedd este támadta meg négy csuklyát viselő férfi óbudai otthonának mélygarázsában. Először a pénzét követelték, és miután átadta ütni kezdték. Csintalan Sándort a mentősök kórházba vitték.

"Talán nincs egyetlen olyan közéleti kérdés sem, amelyben egyetértünk Csintalan Sándorral, ám most szolidaritást vállalunk volt politikustársunkkal, a HírTv műsorvezetőjével, akár politikai, akár egyéb okból került sor a bántalmazásra" -olvasható Eörsi Mátyás közleményében.

Eörsi Mátyás ugyanakkor emlékeztet arra is, hogy az elmúlt időszakban több támadás is érte Csintalan Sándort a szélsőjobboldali fórumokon, így a kuruc.info "uszító" cikkeiben is. Éppen ezrét, ha bármi összefüggés van a verbális és a tettleges agresszió között, akkor az SZDSZ szerint különösen fontos a felbujtók és az elkövetők elleni leghatározottabb fellépés.

Olvasóink írták

  • 2. Dodó 2007. december 12. 12:02
    „Ejnye-ejnye Sanyi! Kérjél helyreigazítást a sajtótól! Nem a lakásod, hanem a villád mélygarázsában, nem aHírTV m.vezetője, hanem tulajdonosa vagy! Valamint volt MSZP alelnök és képviselő, nagyvállalkozó, Tasnádi P. üzletfele és barátja, képviselőséged alatt volt egy kis ügyészségi vizsgálatis ellened, de furcsamód abbamaradt. A sérüléseid a kórház szerint jelentéktelenek. Hogy juthattak támadóid az őrzött mélygarázsodba? Nem neked érdeked egy kis mártíromság? Politikai pályafutásodról: Egy elvtelen, jellemtelen Köpönyegforgató vagy mint Pozsgai és Szűrös. Egyszóva: az az fajta vagy, aki rosszul van, ha nem szaros a szája!”
  • 1. fogyaszto 2007. december 12. 10:40
    „1% szdsz mar megint kavar!Biztos orban volt vagy nem ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem ivott és nem hajtott gyorsan a gázoló rendőrkapitány

Nem volt ittas és nem vezetett gyorsan a budafoki rendőrkapitány, aki egy gyalogost gázolt halálra… Tovább olvasom