Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Félmillió forintos díj egy tavalyi gyilkosság nyomravezetőjének

A budapesti rendőrfőkapitány bruttó félmillió forintos díjat ajánlott fel egy tavaly nyári gyilkosság nyomravezetőjének.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap a police.hu internetes oldalon hozta nyilvánosságra azt a felhívását, amelyben közli: a BRFK bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen elkövető 2010. augusztus 20-án Budapesten a IV. kerületi Berzeviczy Gergely utca egyik lakásban megölt egy 89 éves nőt.

A BRFK azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, segítse a rendőrség munkáját.

A nyomravezetőnek kitűzött díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi; a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli - olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2011. május 30. 18:09
  „A dologban az a legmegdöbbentőbb, hogy ez a speciálisan egy bizonyos elkövetői körhöz köthető brutális rablógyilkosságot a rendőrség is és a média is elhallgatta. (Utánanéztem!)
  Vajon hány gyilkosságot hallgatnak el előlünk, nehogy véletlenül rossz(abb) véleményünk legyen róluk?
  Ennek ellenére tavaly és tavalyelőtt is száznál több hozzájuk köthető gyilkosságra derült fény. Idén már 48-50 körüli az áldozataik száma, és ebben nincsenek benne azok az áldozatok, akik a rablótámadásban "szerzett" sérüléseikbe később halnak bele. Az már végképp nem hír.”
 • 1. zoltanszabo 2011. május 29. 11:53
  „Hány embernek kell még meghalni--,hogy szigorítsák a BTK-t ????
  Erre a kormánynak, ov. nincs esze, hogy szigorítson ahol nagyon kellene ???!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább javul a magyarországi használatutó-piac

Tovább erősödik a használt autók magyarországi piaca, azonban a jelenlegi helyzetben egyre nehezebb… Tovább olvasom