Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Fia sírját látogatta meg a férfi, amikor halálra gázolták

Arnold Károlyt felesége szeme láttára gázolták halálra, pont ott, ahol egyetlen gyerekük is meghalt motoros balesetben a 66-os főút mecseki szakaszán.
Talán az ország legnagyobb út menti síremléke van azon a helyen, ahol 2007 júniusában életét vesztette ifj. Arnold Károly. A szülők a mai napig nem tudták feldolgozni fiuk halálát, ezért évről évre egyre nagyobbra építették a síremléket. Rendszeresen jártak a tragédia helyszínére, szinte mindennap életüket kockáztatva keltek át a száguldó autók között. A síremlék egy autósok számára nehezen belátható hegyoldali kanyarban van, a szalagkorlátok között gyalogosan tilos közlekedni, és ott nem is számít senki gyalogosra. Itt próbáltak hétfő délután átszaladni a szülők, de az apát egy autó halálra gázolta. A férfi felesége ennek ellenére már másnap – az immáron kettős tragédia – ismét a fia síremlékénél volt - írja a BorsOnline.

– Most már igazán egyedül vagyok, a fiam után a férjem is itt hagyott. Nehéz most bármit is mondanom, hiszen a szemem láttára gázolták halálra a férjem – mondta zokogva a Borsnak telefonon Arnold Károlyné.

Emlékezetes: ifjabb Arnold Károly kilenc évvel ezelőtt egy másik motoros miatt halt meg ugyanitt. A száguldozó, vétkes motoros fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet, a felvételt ki is tették a világhálóra. A hibás motorost négy év szabadságvesztésre ítélték.

Október 31-én, hétfő délelőtt Pécs és Mánfa között egy Pécs felé haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból ütötte el a 62 éves Arnold Károlyt. A gépkocsit vezető 46 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök vizsgálják, hogy az autót vezető miért nem kerülte ki az úttesten a férfit, ugyanis bőven lett volna erre hely és lehetőség.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tudták a nyomozók, hogy gépfegyvere lehet a bőnyi rendőrgyilkosnak, mégsem szóltak az akció előtt a TEK-nek

Tudták a nyomozók, hogy gépfegyvere lehet a bőnyi rendőrgyilkosnak, mégsem szóltak az akció előtt a TEK-nek
A házkutatásról szóló határozatban szerepelt, hogy lehet gépfegyver is a bőnyi házban, eleve a… Tovább olvasom