Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Fiatal férj bérbe adó!

Havi tízezer dollárba, azaz kevesebb mint kétmillió forintba kerül az orosz fővárosban egy fiatal férj. A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap összeállítása szerint az utóbbi két évben Moszkvában elszaporodtak az olyan ügynökségek, amelyek a tehetős, ám magányos dámáknak művelt, többnyire diplomás fiatalembereket keresnek a férji szerepkör időleges betöltésére.
Amennyiben a hölgynek elnyerte a tetszését valamelyik fiatalember az ügynökség katalógusából, a felek személyesen is találkoznak, rokonszenv esetén pedig szerződést kötnek. A dokumentum kiköti, hogy mekkora fizetés jár a delikvensnek: az esetek többségében a havi járandóság 10 ezer dollár, vagyis 1,77 millió forint körüli összeg.

A szerződés meghatározott időre szól: lehet egy hónapra kötni, de az esetek jelentős részében a felek hosszabb távra, akár egy vagy két évre is elkötelezik magukat. Az egyezségben szerepelnek az időleges „férj" kötelességei is, azaz a munkaideje, az esetleges „családi" vacsorák és társasági események gyakorisága, amelyeken részt kell vennie, vagy az, hogy hetente hány alkalommal kell elkísérnie „nejét" shoppingolni.

A szerződés lejárta után a felek útja szétválik: a magányos dámák új „férj" után néznek, elvégre a változatosság gyönyörködtet, a fiatalemberek pedig, ha ügyesek és takarékosak, „munkaviszonyuk" alatt elegendő pénzt és kapcsolati tőkét gyűjtenek, hogy elindíthassák saját vállalkozásukat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boldog házasság mint sikeres ''projekt''

„Az esküvő egy kapcsolat ünnepe. A házasság nemcsak egy papír, annál mélyebb értelemmel bír"… Tovább olvasom