Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Fiatalkorúak raboltak ki egy férfit Hódmezővásárhelyen

Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás rövid idõ belül eredményre vezetett.
A rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap éjszaka az egyik szórakozóhelyrõl indult hazafelé egy helybeli férfi, mikor a város határában, a gyéren lakott területen ismeretlen személyek bántalmazni kezdték, rugdosták és egy fadarabbal több esetben megütötték, majd nadrágja zsebébõl kivettek 12 000 forintot. Mint késõbb kiderült, a sértettet támadói már korábban „kinézték maguknak", és csak az alkalmas helyre és idõre vártak, hogy értékét erõszakkal elvehessék.

Az 50 esztendõs férfi - aki könnyû sérüléseket szenvedett – a bántalmazást követõen hazament, és csak másnap jelentkezett a rendõrségen ismerõsei biztatására. A feljelentést követõen a rablás helyszínére azonnal kiérkezõ kollégáink megtalálták azt a mintegy 70 cm hosszúságú kettétört fadarabot, amely az ütlegelések eszköze volt.

Ezen a szálon elindulva, valamint az adatgyûjtés és tanúkutatás, és a tanúk kihallgatásának eredményeként rövid idõn belül a nyomozók látókörébe került egy környéken lakó 16 esztendõs fiatal, akiben a sértett felismerni vélte egyik támadóját. Két társa közül egyet, egy 14 esztendõs szintén helybéli fiatalt még aznap elfogta a rendõrség. Harmadik társuk a felmerült adatok alapján szökésben van, vidéken tartózkodik. Vele szemben a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újfajta drog okozhatja a német euró-bankjegyek szétesését

A német rendőrség szerint egy újfajta kábítószer, illetve az azzal élők okozzák a németországi… Tovább olvasom