Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Fiattal ütközött egy Lamborghini

Súlyos, de nem halálos kimenetelű baleset történt hétfő délután Csepelen, a Széchenyi út és a Kolozsvári utca kereszteződésében.
Szemtanúk elmondása szerint a vétkes sárga Lamborghini Gallardo 200-nál is gyorsabban haladt a védett Széchenyi úton, míg a Fiat a Kolozsvári utcán próbált keresztülhajtani. A balesetet az okozta, hogy a Fiat – a Lamborghinit vezető fiatalember elmondása szerint – nem adta meg az elsőbbséget. Azt tagadta, hogy 200 km/h-val haladt volna, azt azonban elismerte, hogy 50-nél gyorsabban ment - számolt be az Autolabor.hu.

A Fiat megpördült és a tetejével egy fának csapódott. Az autót vezető nőt mentővel szállították kórházba. A Lamborghiniben utazó két fiatalember sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az Autolabor beszámolója szerint a környékbeliek hamar kisereglettek a baleset helyszínére. Volt, aki veréssel fenyegette a Lamborghini vezetőjét.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. sima 2009. április 19. 19:53
  „Gondoltam hogy nem fog sikerülni , ez is engem igazol. :)”
 • 42. sima 2009. április 15. 18:58
  „40. Nem én tereltem el a témát személyeskedéssel (másodszor is leírom , hátha most megérted ) . De mivel nem voltál képes logikus érveket felvonultatni , csak azzal tudtál érvelni hogy két gyereke van és munkaeszköze az autó , meg hogy nekem milyen a fizimiskám és hogy milyen nexusban vagyok a nőkkel. Ez nem érvelés , ez csak a felelősség elkenése. Ezek már régen nem a balesettel kapcsolatosak.
  Mi köze van ezeknek ehhez a balesethez , hogy valaki figyelmetlenül és szabálytalanul elévág egy főútvonalon haladó autónak ? Ezt el tudod nekem magyarázni ?”
 • 41. trixi11 2009. április 15. 12:25
  „Jesszusom....”
 • 40. E 2009. április 15. 12:23
  „Igen! erről beszéltem!! IQ:0!! Csak a trágár szavak.... büszke lehetsz magadra!! Gratulálok!!
  Ész érvekkel nem tudsz érvényesülni, hát elküldesz mindenkit melegebb éghajlatra!!
  Látod?? ez az ami nem vita!!!! Ezért tart itt ez az ország!!!!”
 • 39. sima 2009. április 15. 12:12
  „37. A szánalmas és logikátlan megnyilvánulásaidból derült ki. Mert lássuk be , egy átlagos férfi nem kezdi firtatni egy másik férfi nemiszervét...tudod követni a logikát ? Vagy ha mégis , akkor ott már szexuális aberációról beszélhetünk.
  Tudom hogy diónyi agyad nem képes bonyolult összefüggések felismerésére , de a személyeskedést nem én kezdtem.”
 • 38. E 2009. április 15. 12:05
  „JA! Egyébként ahhoz hogy valakivel vitatkozni tudj ahhoz méni intelligencia sem árt, ami neked aztán nem adatott meg.Amit te csinálsz azt fikázásnak és veszekedésnek hívják!!”
 • 37. E 2009. április 15. 12:03
  „Miből gondolod, hogy én nő vagyok?? Ezt hol írtam?? Azért, mert valaki nem olyan kortlátolt és egyszerű mint te és nem ért azzal egyet, hogy bárkit a neme, vallása, bőrszíne.... vagy egyebek alapján itéljen meg, még nem biztos, hogy nő!!!

  Abban biztos vagyok viszont, hogy te nem vagy férfi!! Egyszerű vagy és szánalmas!!

  Egy igazi férfinek eszébe nem jutott volna le hülye picsázni bárkit azért mert nő és még vezetni is merészel!!!”
 • 36. sima 2009. április 15. 11:43
  „Beláttam valóban...és azt is be kell látnom , hogy kár egy értelmileg korlátozott , habzószájú idiótával hosszú vitákba bonyolódni.”
 • 35. trixi11 2009. április 15. 11:24
  „33.
  A sima nem bunkó, és ha vissza nézed belátta, hogy hibázott! :)))”
 • 34. sima 2009. április 15. 11:14
  „33. Értem már mire vagy kíváncsi ! Téged nem a baleset körülményei érdekelnek , hanem a farkam paraméterei.
  Ezen könnyen segíthetünk. Manduláig benyelheted !! Legalább eldicsekedhetsz , hogy volt egy férfi a tyúkszaros életedben.
  Ami a szépséget illeti , valószínüleg te sem nyersz ebben az életben szépségversenyt.
  De hogy a témánál maradjunk , biztos vagyok benne hogy rád is sokat mondták azt hogy "hülye picsa" , mert különben nem jöttél volna ennyire izgalomba e két szót olvasván.”
 • 33. E 2009. április 15. 09:38
  „SIMA!

  Te valószínűleg egy rendkívűl rút, ronda, és sötét egyszerű férfi vagy, aki a kis farok méretét a bunkóságával kompenzálja!! A nők biztos le se szarnak, azért vagy ilyen véleménnyel!!! Általánosítasz, mert egy női vezetővel rossz tapasztalatod volt.

  Ha a Fiatot is férfi vezette volna, akkor mit írtál volna??

  Remélem egy ilyen felelőtlen barom sportkocsis férfi vezető egyszer beborít az árokba!!! Rád férne!!!”
 • 32. angel1937 2009. április 14. 21:30
  „Én 20éve vezetek teherautót és nem megyek 200-al és az a tapasztalat hogy mivel sietnek az emberek szét sem néznek! Csak kikanyarodnak majd fékez a másik,sajnos ez van,de itt hibás mindkettő!”
 • 31. trixi11 2009. április 14. 17:38
  „Imádom ha egy férfi belátja,hogy hibázott! ;-)”
 • 30. sima 2009. április 14. 17:16
  „Nem mindegyikről , azért van aki jól vezet. Én is balesetmentesen vezettem volna már 20 éve , ha nincs az a fránya baleset.
  Jó , igazad van trixi ! :)”
 • 29. trixi11 2009. április 14. 17:07
  „Na de sima kedves... Ilyen rossz véleménnyel vagy a női sofőrök iránt? Speciel Én 12 éve vezetek balesetmentesen, és bizony tegnap épp egy férfi által vezettet autó miatt kellett majdnem az árokba borulnom...
  Maradjunk annyiban, hogy mindkét nemnek vannak balfék autóvezetői!”
 • 28. sima 2009. április 14. 16:47
  „26. Szégyelje magát az , aki olyan hülye hogy nem hall meg egy dübörgő sportkocsit ( mert ha valóban 200km/h-val megy akkor az elég hangos ) ami ráadásul citromsárgára van mázolva , hogy még a vaksi muslincák is felismerjék. Attól hogy két gyereke van , attól még nem biztos hogy jól is vezet..nem értem mi köze van ennek a balesethez ?”
 • 27. sima 2009. április 14. 16:37
  „Attól nem leszel okos mert elkezdesz sajnálkozni egy hülyén ,aki nem ismeri az elsöbbségadás kötelező táblát. Ezen kívül nekem kb. 1,5 éve törték össze a kocsimat . Pont egy ilyen hülye picsa ment át a piros lámpán és telibetrafálta a kocsimat , ami egyben munkaeszközöm is volt. Totálkárosra törte.
  Aki már járt igy , az tudja hogy mivel jár egy ilyen baleset. A sors fintora , hogy ő meghalt 2 hét múlva a kórházban , én pedig néhány apró karcolással megúsztam.”
 • 26. E 2009. április 14. 15:04
  „Mélységesen megdöbbentem néhány hozzá szóláson!! Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen szörnyű baleset után van képe bárkinek hülye picsázni....

  A hölgy csigolya, boka és egyéb sérülésekkel fekszik kórházban. 2 gyermek édesanyja, 20 éve vezet és nem hiszi magáról, hogy azért mert nő elsőbbsége van, sőt!! megfontoltan közlekedik.
  Az autó a munkaeszkőze volt amit most egy felelőtlen semmirekelő "ember" most kivett a kezéből.

  Többször körbe nézett mielőtt a kereszteződésbe hajtott, csak sajnos egy közel 200-el közlekdő lapos sport autót elég nehéz észrevenni, mert még több utcára lehetett tőle. Mivel száguldozott mint egy eszement, elég hamar oda ért.
  Birzasztó, hogy ezek évek óta tépnek így csepel utcáin, és a töketlen, tehetelen rendőrség nem tesz végre ellenük semmit!!

  sima! kiváncsi lennék, hogy ha az édesanyád, barátnőd, húgod vagy feleséged ült volna abban a fiatban akkor is így le hülye picsáztad volna-e?!?!?

  Szégyeld magad te primitív, buta, egyszerű "ember"!!!!”
 • 25. IVY 2009. április 14. 13:47
  „Hááát, -a sárga verdát sajnálom. De azt nagyon. :(”
 • 24. flexsnake 2009. április 14. 13:30
  „17. ugye nem kevered a tavalyi balesetet?”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szavazás Bajnairól: Dávid Ibolya el se megy

Az új miniszterelnök, Bajnai Gordon megválasztásáról keddi ülésén dönt az Országgyűlés. Dávid Ibolya MDF-es pártelnök nem lesz ott a szavazáson. Tovább olvasom