Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Fidesz: Az MSZP-SZDSZ egyezkedése a hatalomról szól

Az MSZP és az SZDSZ egyezkedése nem Magyarországról, nem a jövőről és nem a válságból kivezető útról, hanem kizárólag a hatalomról szól a Fidesz szerint.
Az MSZP és az SZDSZ elnökeiről úgy tűnt, maguk sem tudják, hogy miről beszéltek: komoly ellentmondásokba kerültek egymással és saját korábbi nyilatkozataikkal - jegyzi meg még a Fidesz közleménye.

Szakpolitikai kérdésekről tárgyalt az MSZP és az SZDSZ vezetése azon a csütörtöki megbeszélésen, amelyet a miniszterelnök kezdeményezett azután, hogy az SZDSZ bejelentette: nem tudja támogatni a Megegyezés címmel közölt javaslatcsomagot. A szakértői kormány nem került szóba az egyeztetésen. Utólag Fodor Gábor, SZDSZ elnök ezzel kapcsolatban azt mondta, bár nem változott véleményük, nem az volt a csütörtöki tárgyalás célja, hogy elismételjék a két párt már ismert álláspontját. Ehelyett arra keresték a választ, milyen közös pontok, ügyek vannak, amelyek segítenek abban, hogy ország problémáira megoldást találjanak. Az egyeztetések a jövő héten folytatódnak.

Olvasóink írták

 • 8. magda 2008. szeptember 15. 20:50
  „A főcímhez: Sajnos nemcsak ez,hanem minden, ami most zajlik, a hatalomról szól, nem pedig rólunk /Magdolna/.”
 • 7. goromba 2008. szeptember 12. 08:01
  „goromba 2008.09.11. 18:12
  Lassan majd csak leesik már mindenkinek mit is jelent az a szó az őszödi beszédben, hogy ELKÚRTUK. Igen, a mi életünk 20-25 évét, a gyerekeink és az ország következő fél évszázadát KÚRTÁK el. És amikor a beszéd kitudódott, akkor bocsánatkérés helyett LÖVETETT. Mit várnak még egyesek ettől az alaktól, 100 év elkúrását, vagy azt, hogy még az unokáink is ennek az elkúrásnak a levét igyák. Jó étvágyat!

  Most külön realistának: Van aki még élvezi is, és dicsekszik a végtelen sötétségével.”
 • 6. mai 2008. szeptember 12. 05:08
  „Szerintem letehetünk arról, hogy sok, nagyon sok félrevezetett emberben tudatosuljon, hogy a globalizmusnak kiszolgáltatott nemzeti vagyon és képesség-kszolgáltatottságunk ilyen foka nem törvényszerű még az Európai Unióban sem. Erre való hivatkozással nyugszik bele sok ember a bekövetkezett eladósodásunkba (már felette járunk a 100 milliárd dollárnak), a mezőgazdasági termelés és feldolgozás leépülésébe, önrendelkezésünk feladásába és így tovább. Nem a Fideszről van szó, ez csak egy pártnév, mögötte másfél millió aktív (a választásokra el is járó) szavazó állampolgár áll.”
 • 5. akutyafáját 2008. szeptember 11. 23:08
  „....a Fidesz miről egyezkedik a Munkáspárttal miért kötött szövetséget a Ker.demokratákkal...nem a hatalomért ?”
 • 4. kaciba 2008. szeptember 11. 21:23
  „Csak azt tudnám, hogy a Fidesz mit akar. Nem a hatalmat? Ha nem, akkor értem a felvetést. Ha igen, akkor az egész egy akkora pofátlanság, amit számokban nem lehet kifejezni.”
 • 3. realista 2008. szeptember 11. 20:45
  „És a vityikéék bohóckodása miről?????”
 • 2. tapsi 2008. szeptember 11. 18:53
  „Nem mondja a Fidesz... Erre mi is rájöttünk :D”
 • 1. Bill42 2008. szeptember 11. 17:01
  „Tévedés !!!
  A hatalom másodrangu.Ki,mit,lop.Illetve KI MIT TUD MÉG LOPNI A HÁTRALÉVŐ IDŐBE. Erre megy ki a játék.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvényi védelmet a magyar libamájnak!

Az utóbbi időben támadások kereszttüzébe került a magyar hízott libamáj, aminek hatására könnyen… Tovább olvasom