Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Fidesz: mi Bajnai célja az egészségüggyel?

A Fidesz azt szeretné megtudni, hogy mi Bajnai Gordon szándéka a magyar egészségüggyel, illetve a leendő kormányfő hajlandó-e véghezvinni azt a korábbi kormánydöntést, amely a 167 fekvőbeteg ellátó intézményből 52-t bezárt volna - mondta Pesti Imre csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Az ellenzéki politikus elmondta: a 2006-os egészségügyi reform keretein belül az MSZP-SZDSZ kormány olyan kormánydöntést hozott, amely a fekvőbeteg ellátó intézmények egyharmadát bezárta volna. Ezt akkor Bajnai Gordon is támogatta kormánytagként. Pesti Imre hozzátette: az IMF-hitel felvételének feltétele volt, hogy Magyarországnak "szűkítenie kell az ellátórendszereken."

A Fidesz éppen ezért arra kíváncsi, hogy Bajnai Gordon megválasztása esetén végre akarja-e hajtani a korábbi kormánydöntést, vagy mik a szándékai az egészségügyi ellátórendszerrel?

Olvasóink írták

  • 2. pampus 2009. április 09. 19:25
    „Lehet,hogy Bajnai fogja bevezetni a "kőbaltás "´ egészség és nyugdíj reformot! Egy egy jól irányzott ütés és kész a megoldás! Gödör meg van bőven a közúti forgalomban! Legfeljebb a FIDESZ-szel tömetik be a hullákkal a kátyíukat. A nyálverésük eddig is eredménytelen volt! Erre talán jók lesznek.”
  • 1. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 09. 18:35
    „Ez az Orbán tényleg ennyire hülye vagy csak megjátsza? Persze hogy vérefogja hajtani hiszen a gyílkolásra bérelték fel a szocialisták és az Szdsz! Az a szerencsétlen tökkelütött Bajnai szívest örömest el is válalta! Igaz jó sok pénzért! És ezek a lépések még csak a kezdeteket jelentik. Állítom hogy hatalomra kerülése után még a családipótlékot és a gyest is megfogja majd szüntetni nem csak a gázártámogatást.De lessz még itt újra fizetős orvosi ellátás is.Észre kellene már venni ennek a bírka Magyar rabszólganépnek hogy ezek a gyílkosok minden áron akár családok pusztulása árán is folytatni fogják a szabadrablásukat hogy továbra is élni tudják a már jól megszokott luxus életvitelüket! A Fidesz is elmehet a picsába a fólytonos óvodás acsarkodásával. A sok számonkérés helyett nem hogy a nép élére állnának és segítenének leverni ezeket a mészárosokat. De nem! Csak is a háttérből osztogatják az észt! Hát ilyen kórmányra sincs semmi szükség! Nem más a Fidesz csak gyávákból és haszonlesőkből állók bandája!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárszentgyörgy: nem zárható ki a biztosítási visszaélés

Akár a tulajdonos is felgyújthatta a keddre virradóra kiégett tatárszentgyörgyi házat, a rendőrség… Tovább olvasom