Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Fidesz: Szilvásy alkalmatlan MSZP: Fidesz-közeli cég kommunikált Kóka az SZDSZ-ről Dávid az amerikai

vízumokról

Budapest» A titkosszolgálatok ismét oda keveredtek, ahova nem kellett volna – mondta Demeter Ervin tegnap. Az Országgyqlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes tagja arra utalt, hogy sajtóhírek szerint a nemzetbiztonsági szolgálatok munkatársai egy alapítvány kuratóriumában és a hozzá kapcsolódó gazdasági társaságok vezetőségeiben jelentek meg. Vélhetően 1,2 milliárd forint csalásról van szó – tette hozzá. A Nemzetbiztonsági Iroda azt közölte, hogy az eset kapcsán a Nemzetbiztonsági Hivatal egyetlen volt vagy jelenlegi tagja ellen sem indult büntetőeljárás, a közhasznú szervezet munkájában a jogszabályokkal összhangban vesz részt a hivatal egy jelenlegi és egy volt munkatársa.

Hódmezővásárhely» Az MSZP szerint a Fideszhez közeli tanácsadó cég és az adófizetők pénze állt a hódmezővásárhelyi kommunikációs kampány mögött, amikor a mentőben meghalt mindszenti férfit az egészségügyi reform első áldozatának nevezték. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt vasárnap. Elmondta: a tanácsadó cég, amely Várhegyi Attiláé, a Fidesz korábbi pártigazgatójáé, 27 millió forintért adott tanácsokat Lázár Jánosnak, Hódmezővásárhely fideszes polgármesterének.
Várhegyi Attila, a tanácsadó cég vezetője azt közölte, hogy cége megbízását közbeszerzési eljáráson nyerte el, melyet senki nem kifogásolt.
Mór» A Szabad Demokraták Szövetségének ügyvivő testülete „lerakta a párt stratégiájának új alapjait”; az SZDSZ „soha ennyire nem volt egységes”, mint az új stratégia alapjainak kidolgozásakor – mondta a párt elnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján. Tájékoztatása szerint az ügyvivő testület három olyan kérdést jelölt meg számára, amelyeket a kormányfővel folytatott koalíciós egyeztetéseken elsősorban fel kell vetnie.
Budapest» Idén megszqnhet a vízumkötelezettség Magyarország és az Egyesült Államok között – mondta Dávid Ibolya vasárnap. Az MDF elnöke tíznapos egyesült államokbeli útjáról hazatérve elmondta: Bush elnök már korábban kiállt Magyarország vízummentessége mellett, de ez egy hosszabb folyamat. A magyar belpolitikai helyzetről több amerikai tárgyalópartnere úgy vélekedett: Magyarország egyre kevésbé tud élni lehetőségeivel a meddő politikai viták, a demagógia és populizmus miatt – mondta Dávid Ibolya.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A családfa újabb ágai: negyvennyolc Soós egymás alatt

Harmadszor írtam Soós Jánosról 1990-ben, negyedszerre 2001-ben. Hellyel-közzel barátságnak is… Tovább olvasom