Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Fidesz: Tragikomédia a 4-es metró beruházása

Tragikomédiának tartja a Fidesz azt, ami a 4-es metró beurházása körül zajlik. Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi képviselője szerint Demszky Gábor főpolgármester és helyettese Hagyó Miklós "szerencsétlenkedése" a 4-es metró építésével kapcsolatban nevetésre adhatna okot, az viszont szomorú, hogy mindez a lakosság adóforintjaiból történik.
Arra a sajtóhírre regált a politkus pénteki sajtótájékoztatóján, hogy a metróépítés kapcsán válságstábot hívtak össze, mert a bureházás csúszik. A fővárosi képviselő emlékeztetett arra, hogy a főpolgármester 2004. januárjában még úgy nyilatkozott, hogy 2008. végére készül el az új metróvonal, tavaly 2009. végét ígérte, idén áprilisban 2010., októberben viszont már 2011. volt a határidő. Az ellenzéki politikus szerint újabb többhónapos csúszás várható, úgy tűnik ugyanis, hogy a Fővámtéri megállót tavasz eleje helyett csak nyár végére készülhet el, emiatt viszont csúszik a Szabadság híd felújítása is.

Budapest is a hazugság csapdájában vergődik -mondta az ellenzéki polititkus, aki versenyt javasolt Gyurcsány Ferencnek és Demszky Gábornak, hogy így dőljön el, melyik lesz hamarabb 4-es metró, vagy az euró bevezetése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszmegállóba csapódott egy autó a Keletinél

Karambol után a buszmegállóba csapódott egy autó pénteken délelőtt Budapesten, a Keleti… Tovább olvasom