Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Fokozott ellenőrzés melegek felvonulásának napján

A rendőrség igazoltathat, ruházatot, járműveket átvizsgálhat.
Fokozott ellenőrzést rendelt el szombat reggel hat órától vasárnap reggel hatig a budapesti rendőrfőkapitány az V., VI. VIII. és XIV. kerületben, hogy megelőzzék, illetve megakadályozzák a közbiztonságot veszélyeztető cselekményeket. Az ellenőrzések során - amelyek azokat a kerületeket érintik, amelyeket a meleg méltóság menete is - a rendőrség igazoltathat, ruházatot, járműveket átvizsgálhat és a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket lefoglalhatja.

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. Nostradamus 2009. szeptember 05. 07:45
  „Ebgondolat engedd meg, hogy ne adjam meg a tiszteletet a provokatív buzimenetnek...Tőlem elférnek otthon de én sem vonulok végig Pesten csak azért, mert a férfiakat szeretem (ilyet még? - nő létemre...:) .
  Egyébként BG-t szívesen megdobálnám, de nagyon. Sőt.”
 • 35. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:16
  „Kedves Forumozok!Ma sokkal kevesebb hsz lesz itt ,ez tuti :) Sok forumozonk uton van pest fele,vagy már oda is ért. Szép napot - nekünk,itthonmaradottaknak! ;-) Alacsony tojásrepülést a büszkeségeknek!”
 • 34. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:14
  „sörpocak is igazat irt.”
 • 33. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:13
  „Lidocainnal egyetértek. Ujfent :))”
 • 32. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:12
  „régen nem voltak ilyen szint alatti beirások,igaz? CSak amiota van ez a mobil internet,voda,pannon stb...már falun is tudnak kommentezni. :(”
 • 31. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:10
  „kutyagondolat,inkabb ne irj . Köszi!”
 • 30. turulvedo 2009. szeptember 05. 06:09
  „fülbevalósókat fokozottan ellenörizni ! :P”
 • 29. miniszterelnok 2009. szeptember 04. 23:55
  „24. AHHHHHHHHHA:)”
 • 28. Ebgondolat 2009. szeptember 04. 23:28
  „Pár gondolat: Hogy a homoszexualitás családellenes? Lehet! De, hány olyan nem homoszexuális pár van, akik nem terveznek gyerekeket. Akkor ők is családellenesek? Homoszexuálisoknak és sem adnék gyermekfelügyeleti jogot, noha lehet, hogy joguk lenne hozzá. Szerintem egy gyerek se lesz attól homoszexuális, hogy ilyeneket lát. Bár csak ez lenne a legkomolyabb dolog, amivel a gyerekeknek szembesülniük kell. Szegények a tv-ben, interneten elég szörnyűséget lát(hat)nak, ami jobban kihat rájuk (lsd: iskolai erőszak, állatkínzás). Az számomra is elég visszatetsző, amikor vonaglanak és a nyelvüket nyújtogatják! De, hogy ezért kövekkel kelljen megdobálni... Ez a felvonulás az egész világon van, de tavaly Európában csak ezekben az országokban dobálták és verték meg őket: Szlovákia, Románia, Csehország, Szerbia, Horvátország, Ukrajna, Oroszország, MAGYARORSZÁG. Biztos, hogy ide akarunk tartozni? Én nem megyek jobbikrendezvényre, mert leszarom. Én nem megyek OV beszédére, mert leszarom. Én nem megyek BG beszédére, mert leszarom. Ibolyát se hallgatom meg, mert nem érdekel. Retkes úgyszintén! És szombaton se leszek ott a felvonuláson, mert nem érdekel! De adjuk meg a tiszteletet azoknak, akinek ez fontos! Mert mi sem örülnénk annak, ha valakik megszégyenítenének, megaláznának azért, mert nekik nem vagyunk szimpatikusak! Ez itt a lényeg, nem pedig az, hogy primitív, szélsőségesek által felheccelt tömegben leljük örömünket...”
 • 27. theseus 2009. szeptember 04. 22:06
  „Én úgy tudom, hidegfront jön. Sőt már itt is van.
  Miért kell az időjárást fokozattan ellenőrizni?”
 • 26. trainman 2009. szeptember 04. 21:48
  „23. hozzászólás lidocain 2009.09.04. 21:34

  Yes!”
 • 25. trainman 2009. szeptember 04. 21:47
  „Whoopi Goldberg fog személyesen motozni! Kérjük mosolyogjanak!Közben mondják, hogy óhhhhh!”
 • 24. Zeppelin 2009. szeptember 04. 21:43
  „Vadon Jani és Sebestyén Balázs után szabadon.”
 • 23. Zeppelin 2009. szeptember 04. 21:42
  „moderálva”
 • 22. lidocain 2009. szeptember 04. 21:34
  „A buzik nem azonosak a homoszexuálisokkal. A buzik olyan homoszexuálisok, akik képtelenek ember módjára viselkedni, és nem jogegyenlőséget kérnek (hiszen ezt senki sem vitatja el tőlük), hanem tudatosan és nagyon erőszakosan provokálják a társadalmat, harsányan magasabb rendűnek hazudva aberrációikat a normális nemi orientációnál. És ezzel rontják a megítélésüket. Ezt minden józaneszű homoszexuális elítéli.
  Miért aberrált, rendellenes? Mert a homoszexualitás családellenes dolog. Az állítás alátámasztása egyszerű: két azonos nemű egyed nem képes a szaporodásra, ergo nem produktívak. A gyerekvállalás ötlete pedig nonszensz. Képzeljük csak el, milyen gyerek lesz abból, amelyik anya, vagy apa ideál hiányában nevelkedik, és két azonos nemű szülőt lát példaképként. Ha nem is lesz feltétlenül homoszexuális, de identitászavaros bizonyosan.
  A buzik szombati rendezvényüket a meleg méltóság menetének nevezik, miközben e csatornaáradat éppenséggel ellentétes mindenféle emberi méltósággal. Ugyan miféle méltóságról lehet beszélni ott, ahol tüllökbe és boákba öltözött aberrált emberek Bibliával és feszülettel dörzsölgetik a nemi szervüket? Milyen méltóság az, ahol szöggel kivert lakkbőr tangában vonaglanak férfiak, talpig sminkben? Ez nem méltóság, hanem súlyos mentális sérülés, és mint ilyen, nem az utcára, hanem az elmegyógyintézetre tartozik.
  Egyébiránt a szexualitás, mint olyan minden formájában teljességgel magánügy, aminek semmi keresnivalója közterületen. Itt viszont fel lehet tenni az esemény alapkérdését: miért is vonulnak fel? Pontosabban: mire fel? Sosem kapok erre érdemi választ, legfeljebb azt, hogy a homokosokat kirekesztik. De kik? Senki.
  Ha ki sem derül, hogy valaki meleg, esélye nincs arra, hogy ezért megkülönböztessék. És miért is derülne ki? Magánügy. Normál esetben ennek így is kellene maradnia. Cicero azt mondta, hogy nincs abban semmi jogellenes, ha két férfi élvezi az erotikus gyönyöröket, de mindent a maga helyén kell kezelni. Cicero bölcs ember volt és ez esetben is okosat szólt. A homoszexualitás, mint minden szexuális téma, magánügy. Amint mondtam, homoszexualitás van, volt és lesz is. A társadalomban pedig kell lennie annyi toleranciának, hogy ezt tudomásul vegye. A buziknak pedig ezzel nem lehet visszaélniük. Meg lehet és ki lehet élni a homoszexualitást... otthon.
  ellenkultura.info”
 • 21. Indian 2009. szeptember 04. 21:03
  „Sajnos már nemcsak az időjárásban van globális felmelegedés....Sőt még büszkék is rá,kérkednek vele,reklámozzák magukat a b.uzik!Remek példamutatás a gyerekeinknek!”
 • 20. sörpocak 2009. szeptember 04. 20:42
  „Hát a pesti rendőrségről, ügyészségről is megvan a véleményem. Amikor a buzik-nincs is velük semmi gondom, amíg a seggemet nem nézik célpontnak-felvonulhatnak,de más civil szervezetek azért nem kapnak jogot, mert banálisan azt mondják, zavarnák, feltertanák a közlekedést,lásd a Seres Mária által vezetett civil mozgalmat, akkor ez kissé felháborító, és megbotránkoztató! A pesti főakárkik meg menjenek a buzik seggébe!Demszkyvel az élükön.”
 • 19. turulvedo 2009. szeptember 04. 20:19
  „moderálva”
 • 18. turulvedo 2009. szeptember 04. 20:18
  „moderálva”
 • 17. Zejko 2009. szeptember 04. 20:13
  „-Hogy hivjak a varazslo lovat?
  -??????
  -Hat Varazslo.

  -Hogy hivjak az oreg Varazslot?
  -????
  Csiriba.

  :D:D:D”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Solana a zsidó telepbővítés teljes leállítását követeli

Izrael a felfüggesztés előtt még az építkezések felgyorsítását tervezi? Tovább olvasom