Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Foton- és sÖrdögök-siker, MKB-kudarc

Kosárlabda Szeviép-

Szeged MKB-

Euroleasing 76 75 (17–20, 20–17, 25–17, 14–21)


Szeged, NB I-es női mérkőzés, 300 néző. V.: dr. Vígh, Kóthay.


TÖRÖK 15/6
Mészáros 11/6
FpRÉSZ 19/9
Tomova 11/3
Kajdacsi 4
Cs.: RUSSAI 12/9
Izsák 2
Szlimák 2
Edző: Peresztegi Nagy Ákos
Németh 12/9
Honti 13/3
Gorbunova 2
CSERNY 16
MATOVIC 23
Cs.: Branzova 4
Károlyi
Horváth Zsuzsanna 5/3
Kocsis
Edző: Székely Norbert
Két olyan mérkőzésen szenvedett vereséget a múlt héten az MKB-Euroleasing csapata, melyeket az erőviszonyok és az együttes eddigi eredményei alapján meg is nyerhetett volna.
A soproni zöld-sárgák edzője, Székely Norbert a meccs után közvetlenül azt nyilatkozta, hogy 35 percig nem volt intenzitása a csapat játékának, és futómennyiségben sem vette fel a csapat az ellenfél ritmusát.
Az okoknak, a szakmai magyarázatnak próbáltunk utánajárni, mi történhetett az eddig sikert sikerre halmozó csapattal, miért tört meg a lendület. A szakvezető a vereség másnapján a következőkben látta a visszaesés okait: „Nem mentális okai vannak a visszaesésnek, a csapat másfél hét alatt nem veszítette el azt a lelkesedését, amellyel mondjuk a Schio ellen nyert. A lányok nem tudják azokat a pluszenergiákat mozgósítani, amelyek elegendőek lettek volna a múlt heti két mérkőzés megnyeréséhez. Bár vannak okok, amelyek befolyásolják a sportteljesítményt, nem akarok felmentést keresni, s nem is lehet. Nekünk, magunknak kell megkeresni a megoldást, s együtt, összefogással, közösen kell kilábalni a hullámvölgyből. Az előbb elmondottak alapján talán érzékelhető: fásult a csapat, fel kell frissülnie a társaságnak. Új ingerekre lesz szükség és persze arra, hogy edzéseken még inkább igyekezzen mindenki kihozni saját magából a maximumot, ezzel a többieket is erre késztetve.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma búcsúzik a nemzet, a világ Puskás Ferenctől

November 17-én, 79 éves korában meghalt a legendás labdarúgó, Puskás Ferenc. Búcsúzunk tőle –… Tovább olvasom