Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Friderikusz: Ezért nincsen társam

Friderikusz Sándor magánéletéről is olvashatunk a vele készült hamarosan megjelenő interjúkötetben - tudta meg a hirado.hu. Egy már napvilágot látott részletben a televíziós személyiség például azt magyarázza, miért nincsen élettársa.
„Sohasem kapott el olyan szenvedély az életedben, hogy úgy érezted, ezzel az emberrel együtt kell maradnod?

Azt hiszem, nem. A szenvedélyre való összes képességem az alkotásban nyilvánult meg. Az életem középpontjában mindig a tevékenységem állt, úgyhogy az is lehet, nem is vettem észre a kínálkozó lehetőségeket. Vagy ha észrevettem is, a következő pillanatban már megint azon járt az eszem, mit és hogyan csinálok meg a soron következő műsorban, ezért aztán valószínűleg nem tudott tartósan befolyásolni semmiféle ilyen vonzó érzés. Nekem soha semmi nem volt annyira fontos, mint a mesterségem: a televíziózás, meg előtte a rádiózás. Semmi nem is okozott akkora élményt, mint az ezzel való foglalatosság, izgalmas embereket megismerni, róluk úgy filmet készíteni, hogy abban én is benne vagyok, társadalmi változásokat naponta magyarázni, éjszakába nyúlóan vágni, rágódni egy-egy film dramaturgiáján… Aki ezt sohasem élte meg, valószínűleg nem tudja, miről beszélek. Én így vagyok harmonikus ember."

Olvasóink írták

 • 9. horvathi 2008. november 29. 21:58
  „Én meg arról beszélek, hogy szexuálisan aberrált, deviáns őrültek, pedofilok ne tölthessenek be közhivatalokat, ne szerepelhessenek a médiákban!

  rozmam - magyargyűlölő SZDSZ”
 • 8. rozmam 2008. november 29. 17:45
  „Hát erről beszéltem: horváthi - albán”
 • 7. horvathi 2008. november 29. 03:37
  „Akkor hajoljál le előtte és közben fogd meg a bokádat!
  Azután ne érdekeljen ennek a szemét köcsögnek a szexuális hovatartozása!”
 • 6. rozmam 2008. november 28. 17:37
  „Friderikusz a legtehetségesebb magyar média személyiség! Kár, hogy a Megasztár felkérését elfogadta.
  A "Friderikusz most" c. müsora nagyon hiányzik. Nem az alapján kell megitélni egy közéleti személyiséget, hogy milyen a magánélete. Még itt tartunk, hogy valakit a szexuális hovatartozása alapján minősítünk? Ti Európába, vagy Albániába készültök? A könyvét megveszem, csak jó lehet!! Várom, hogy visszatérjen az ATV képernyőjére!”
 • 5. allegro 2008. november 28. 16:11
  „nagyon régen nem láttam már műsorát - talán éppen azért, mert engem is éppen annyira leköt minden tevékenységem - ezért megtudom érteni amit mond. Engem ugyan el-el kapott a szenvedély, hatalmas érzések, de sose volt realizálható, így hát minden az alkotásban nyilvánul meg. Őszintén szólva amikor tegnap is egy régi ismerős azt mondta nekem "a barátnőjétől jött, elintézték ami a testnek kell, és megy haza" - ez nekem meglehetősen alpári dolog ahhoz képest, hogy én éppen tánciskolából mentem haza este későn, vagy éppen szakdolgozattal vagy bármi más hasznos, értelmes, szép dologgal foglalkozok, ami leköti az enerigáim, míg én magam több leszek általa.
  Úgyhogy van ilyen. Csak meg kell tapasztalni.”
 • 4. madártej 2008. november 28. 16:07
  „Ki a francot érdekel egy ilyen köcsög, hogy megvegye a könyvét? Nekem nem kell ingyen sem, az tuti.”
 • 3. horvathi 2008. november 28. 15:41
  „Ahogy a Kern András nevezte őt egy korábbi TV interjúban:

  "a buzi fiú"”
 • 2. Mil 2008. november 28. 14:53
  „Minek hímelsz-hámolsz, valld be hogy köcsög vagy! :)”
 • 1. fityisz48 2008. november 28. 14:39
  „magánügye, hogy van-e társa vagy nincs. Nekünk, nézőknek ehhez semmi közünk. Nekem nem szimpi, mert nagyképü, felengzős a stilusa. Beképzelt. Egy taxis egyszer valamijét visszajuttatta, amit a taxijában felejtett. A taxisnak kellett rohangásznia a dologgal, a titkárnővel folyamatosan telefonon egyeztetni, hogy vissza tudja adni azt a bizonyos dolgot. Több napi fáradtsága volt vele a taxisnak, mégcsak meg sem köszönte Friderikusz. Bunkó.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óv a karácsonyi hiteltől a PSZÁF

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete felszólította a bankokat, hogy ne buzdítsák a fogyasztókat felelőtlen hitelfelvételre. Tovább olvasom