Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Gazdát keresnek az állatok

Az állatok megtekinthetők a Csizmás Kandúr Menhely és Alapítványnál: Bőny-Szőlőhegy, Páskom utca 1., ahol változó létszámú, 75 – 100 kutya és 100 – 120 macska várja új gazdáját. Az alapítvány elnöke Eva Rhodes, telefon: 06-30 / 290-35-35.
Glovita: 1 éves rotweiler lány kutyus vagyok. Gazdám autóból a Glovita-gyár ajtajához vágott, így bal hátsó lábam gyenge.
Panni: huskykeverék ivartalanított kislány vagyok. Nagyon kedves és szelíd, de magas kerítés kell, mert különben elmegyek a környékre.
Hillbilly: német juhász, kb. 3 éves ivartalanított kislány vagyok, simulékony, kedves kutyusnak ismernek.
Kata: 1 éves schnauzer kislány vagyok, fajtatiszta, nagyon játékos és mozgásigényes. Kisgyermeket könnyen fellöknék akaratomon kívül, miután nagy növésű vagyok.
Kormi: fekete labrador, kb. 3 éves, szép, okos, ivartalanított mama vagyok és 6 kutyámnak is gazdát keresek. Minket Kormi Clannak hívnak. Fiaim, lányaim fekete, vörös szép keverékek. Unokáim fiúk, a papájuk, ha jól emlékszem, farkas-

ölő volt.
Lili: fajtatiszta spitz vagyok, fiatal, kb. 9 hónapos, engem nem lehet tenyésztésre használni, csak szerető családhoz megyek, gyerekek mellé.
Sára: fehér, ivartalanított huskykeverék kislány vagyok, játékos, és csípek, ha nem játszanak velem.
Barry: kis termetű, vöröses, göndör szőrű kislány kutya vagyok. Lakásba is elmennék, kb. 6 hónapos vagyok.
Bogár: fekete, rövid szőrű keverék a fajtám. Okos, jó jelző és talpraesett fiú vagyok, kb. 7 hónapos.
Bobi: gyönyörű malamut (70 % ), kedves, nagy termetű, 8 hónapos vagyok, sürgősen gazdát keresek.
Marika és Józsi: testvérek vagyunk, nagy termetű farkasölők. Ha lehet, nem szeretnénk telepre menni, csak ha nem nagyon jó őr vigyáz ránk.
Gizi: kislány tacskó-foxi mix vagyok, kb. 1 éves, ugribugri, jó jelző.
Betty: barna, rövid szőrű kislány vagyok, nagyszájú és rövid lábú vizslának hívnak.
Ficánk: kis termetű, ivartalanított fiú vagyok, játékos, és szeretem a gyerekeket.
Vöri-Böri: fiatal, tündéri foximix ivartalanított kislány vagyok, nagyon-nagyon sok szeretetre vágyom.
Zsöm-Zsöm: 1 éves, szép zsömleszínű fiú kutyus vagyok, talán bokszer a legtöbb bennem. Sürgősen új gazdához mennék, hűséges vagyok az utolsókig.
Tom és Ben: ikrek vagyunk, kisfiúk, középtermetűek, rövid szőrű, szép, rajzolt kis pofákkal. Együtt mennénk, ha lehet.
Lecsó: ivartalanított kislány foximix, aranyos, szeretetre vágyó és szép, ha így gondolják.
Barni: 4 éves, középtermetű fiúcska vagyok, nyugodt, kedves. Idős embernek jó haverja lennék.
Stuffy: staffordshire bull mix vagyok, kb. 1 éves fiú, félelmetesnek tartanak, de igazán nagyon emberbarát vagyok.
Emmi: 8 hónapos tacskómix, ivartalanított kislány vagyok, nagyon ragaszkodó.
Röfi: fehér-barna, rövid szőrű tacskómix vagyok, pici termetem már végleges, kb. 8 hónapos, ivartalanított és nagyon jó jelző kislány.
Huss: szürke-fehér színű német juhász és husky mix vagyok, 1 éves fiúcska. Hol van egy jó gazda, aki engem vár ? 4-en vagyunk, fiatal, középtermetű, fekete, hosszú szőrű újfundlandimixek, nagyon szépek vagyunk, 3 fiú és egy lány, testvérek. A kislány ivartalanított.
Max: 3 éves, álomszép német juhász vagyok, fajtatiszta, ügyes, okos és szófogadó. Jó gazdám volt, de sajnos nem tudott tovább tartani költözködés miatt, sürgősen új gazdát szeretnék a korom miatt.
Zsümi: fekete, ivartalanított, fiatal kislány vagyok, mint egy kis termetű vizsla, fürge, jó jelző és aranyos.
Illemszki: német juhász és doberman keverék vagyok, kisfiú, piszkos gazdám kidobott 6 testvéremmel együtt, de a többiek már találtak gazdát, én is szeretnék.
Anonimus: ivartalanított, 2 éves, kis termetű német juhász vagyok, okos és jó jelző.
Vaksi: kis termetű kutyus vagyok, majdnem teljesen vaksi. Talán lenne egy olyan jólelkű ember, aki engem tiszta szeretetből befogadna.
Cicák:
80-an vagyunk, fiatalok, öregek, kiscicák és középkorúak, fajtatiszták és keverékek, és mi is mind gazdát keresünk. Kiscicákat már lehet lefoglalni, de még 3 hetet a mamánál kell maradniuk.
A Csizmás Kandúr állatmenhely csak úgy ad ki kutyát, ha az új gazdája kötelezi magát a befogadólevélben, hogy a kutya soha nem lesz megkötve, láncra verve. Az évi oltásköltséget (kombinált parvo, veszettség ellen) a könyv átadtával kérjük megtéríteni. Minimum adomány 3000 Ft / kutya vagy cica. A kutyusok és cicák ivarérett koruktól ivartalanítva vannak, nagyon szeretnénk a szaporodást leállítani, mert túl sokszor halljuk, hogy agyonütik, élve elássák, megfojtják az újszülött állatokat. Kérjük, legyenek az ivartalanítás mellett, így nagyon sok szenvedést megspórolnak az állatoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Környezetünk veszélyei

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság „ Környezetünk veszélyei ” címmel rajzpályázatot… Tovább olvasom