Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Görbiczék is zsolt mellett

torna

Folytatás az 1. oldalról.


Zsolt az elmúlt héten még csak kissé tudta csuklóját mozdítani, tegnap azonban ez már sokkal nagyobb mértékben sikerült.
A 17 éves tornász felépüléséért a tragikus hír hallatán gyorsan megmozdult a sporttársadalom. Ahogy arról szintén olvashattak a Kisalföld hasábjain, a győri sportlövők ötvenezer forintot ajánlottak fel Zsolt gyógyulására. Csapattársának masszőr édesanyja naponta jár hozzá a kórházba, s úgy tudjuk, hamarosan jótékonysági gálát rendeznek a városi tornászok.
Tegnap este a győri kézilabdás lányok nevében a bajnok Audi-ETO KC képviseletében látogatta meg Zsoltot két kiváló játékos, Görbicz Anita és Hornyák Ágnes.
A lányok természetesen nem érkeztek üres kézzel, mezt, fényképeket hoztak a gyógyuló sportolónak, aki a látogatás végén elárulta, hogy nagy szurkolója a zöld-fehéreknek. Drukkol nekik, hogy sikerüljön a lehető legtovább eljutniuk a Bajnokok Ligája sorozatban, ahol hamarosan az elődöntőben szerepelnek Görbiczék.
Miután az ajándékok és a fényképek a többi szinte megszámolhatatlan fotó mellé kerültek, a lányok elmondták, mivel sportolók, különösen érzékenyen érintette őket a fiatal tornász súlyos sérülése.
A lányokat egyébként Röck Samu városi sportkoordinátor kísérte el a megyei kórházba.
„ Rendkívül fontos most az összefogás – mondta az egykori kiváló tornászedző. – Megbízatásomnál fogva sokat járok a Magvassy-csarnokba, ahol a lányok edzenek. Nincs nap, hogy ne érdeklődnének Zsolt állapota felől. Ezért gondoltuk, hogy együtt is meglátogatjuk a szerencsétlenül járt fiút, akit egyébként gyerekkora óta ismerek. Mindent meg kell tennünk, hogy Zsolt életkörülményeit a későbbiekben javíthassuk, megpróbálom összefogni, irányítani azokat, akik ebben segíteni akarnak.”
Virág Zsoltot a Győr Tornasportért Alapítványon keresztül bárki támogathatja. A nevére címezve az alapítvány 58600300-11123868-as számlaszámára utalhatnak összeget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várhatóan korlátlan idejűek lesznek a magyarigazolványok

Várhatóan korlátlan idejűvé változtatja a magyarigazolványok érvényességét a kabinet - értesült… Tovább olvasom