Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Gördeszkával siklatta ki a villamost: a tettes mellett szemtanúkat is keres a rendőrség - fotók

Budapesten, a Széll Kálmán téren történt az eset. Eleinte nem lehetett tudni, baleset volt-e vagy szándékos bűncselekmény, de a rendőrség ma már az utóbbi miatt nyomoz.

Csütörtök este begurult egy gördeszka a budapesti Széll Kálmán téren az 59-es villamos alá. A jármű induláskor megemelkedett emiatt, és kisiklott. Tegnap még nem lehetett tudni, véletlen baleset történt-e vagy szándékos bűncselekmény, de a rendőrség mai közleménye megadta a választ. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya ugyanis közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 6-án 19 óra 56 perc körül ismeretlen tettes gördeszkát helyezett a Széll Kálmán téren közlekedő villamos alá, ami ennek következtében kisiklott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya az esettel összefüggésben keresi az alábbi feltételezett elkövetőt:

Fotók: police.hu

A férfi 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseball sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot visel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya további tanúk jelentkezését várja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KENÓ pénteki nyerőszámai

A KENÓ pénteki nyerőszámai
Elő a szelvénnyel! Tovább olvasom