Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Gumiszurkálók

Kóny. Ismeretlenek „dúlták fel” a kónyi éjszaka rendjét a hétvégén. Az elkövetők a falu központjában lévő kerékpártárolóban lévő biciklik kerekeit szúrták ki, illetve egy közterületen hagyott jármű gumiját rongálták meg. Széles László alezredes, a Csornai Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője érdeklődésünkre elmondta: rongálás miatt indítottak eljárást, keresik a tetteseket.

Aller Imre, a kónyi polgárőrség elnöke kifejtette: kollégái tizenegy órakor indulnak szolgálatba, a mostani rongálás ezen időpont előtt történt.
– Nehéz az ehhez hasonló esetek elkövetőit tetten érni, hiszen ők akkor „dolgoznak”, amikor senki nincs a környéken. A polgárőrök önként vállalt feladatukat lelkiismeretesen elvégzik, Kónyban a hétvégén történtekhez hasonló még nem volt. Továbbra is tesszük a dolgunkat és igyekszünk a település nyugalmát megőrizni, a közbiztonságot erősíteni. Hozzá kell tenni azt is, hogy a közterületen hagyott nagy értékű járművekért felelősséget nem vállalhatunk. A biztonságról a tulajdonosnak kell gondoskodnia – jegyezte meg Aller Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év közben ugranak majd rá a pályázati pénzekre

Élő organizmus a városi költségvetés, amely pályázatokon elnyert források következtében duzzad év… Tovább olvasom