Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Gyámság alá helyezték Damu Roland terhes feleségét

Edina anyukája szerint az alkohol és a hazugságokat terjesztő férje egyaránt felelős a lánya állapotáért.
Szerda hajnalban a rendőrség kereste Damu Roland terhes feleségét, aki ismeretlen helyre távozott. Nem csak a kisbaba, az édesanyja is gyámság alatt van már, ezért volt kénytelen szerda hajnali háromkor Edina anyukája értesíteni a rendőrséget – értesült a Bors.

Az izgalomnak a kora reggeli órákban lett vége, amikor az asszony végre hazabotorkált.

- Itt vagyok a 42 éves lányommal, aki nemsokára szül. Megissza a magáét, ezt sosem titkolta, de amit az utóbbi időben Roland terjeszt róla, az nem igaz. Edina a múltkor is kisétált a főútra, a kocsik kö­zé. Félek, hogy egy gyenge pillanatában kárt tesz magában és a babában – állítja a mama.

– Edina kikészült, ez tény. Azért, mert még mindig szereti ezt a férfit, aki semmit sem tesz érte. Hetek óta nem volt itt, a számláink nincsenek befizetve, pedig az ígérte, hogy beszáll a közös költségbe. Hamarosan kikötik a vizet és az áramot is - tette hozzá.

– Segítettem őket, sokszor erőmön felül, többet nem tudok adni – mondja Damu Roland, majd így folytatja:

– Edinával nem lehet mit kezdeni, végigimádkozom a terhessége utolsó heteit, hogy minden rendben legyen a babával. Aztán remélem, hogy a rendszer egy életre eltiltja az anyaságtól, és rendes emberek nevelik a kislányomat, amíg magamhoz tudom venni.

A Borsnak Edina is nyilatkozott, és elmondta, hogy Damu Fókusznak adott interjúja miatt borult ki annyira, hogy elment otthonról.

– Nem értem, miért jó Rolandnak, ha valótlanságokat állít, mert ezzel magát is lejáratja. Nem voltam berúgva az éjszaka, de kiakadtam teljesen azon, hogy miket nyilatkozott, mert annak a fele hazugság és ferdítés volt. Fáj, amit Roland csinál, nem tudom, hogy miért érdemeltem ezt meg – magyarázta az asszony, aki hozzátette, hosszú ideje nem is találkoztak a férjével.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bakondi: nem tudni olyan magyarról, aki csatlakozott volna az IÁ-hoz

Olyan viszont előfordult, hogy Magyarországon élő muszlim vallású emberek pénzt utaltak a… Tovább olvasom