Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Gyerekekre uszított tizenhárom kutyát a gazdájuk

Kutyák martak halálra egy hét éves gyereket szerdán A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nemesbikken.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Nemesbikk határában lévő focipályán kora este egy csapat, 5 és 15 év közötti gyerek játszott. A közelben lakó 63 éves férfi eddig még nem tudni miért, rájuk uszította 13 kutyáját. A gyerekek menekültek, de egyiküket, egy 7 éves kisfiút utolértek és halálra marcangoltak az állatok. A gyermek édesanyja kimenekítette a kutyák közül a gyermek testét, közben ő maga könnyebben megsérült.

A rendőrök őrizetbe vették a kutyák 63 éves gazdáját és halált okozó testi sértés gyanújával eljárást indítottak ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Olvasóink írták

64 hozzászólás
 • 64. patron 2008. május 14. 22:56
  „Liberálbolsevik mellébeszéd.

  Ellenérv nincs, csak blabla bőrszínről, meg ne politizáljunk már, mert olyan kellemetlen, hogy igaza van a másiknak...

  Jó pénzt kaptok a hírek szerint ezért...

  joshua, a flexsnake kérdései már előtte meg vannak válaszolva.”
 • 63. Josh30 2008. május 14. 22:04
  „Patron, kérlek ne szólíts fosnak, én sem hívtalak szarházinak.
  Inkább figyeld, amit flexsnake írt: "Mi a franc köze van a politikának a tragédiához?Ki a rákot érdekli hogy milyen színűek???Itt egy gyermek halt meg akinek esélye sem volt hogy meg védje magát!"
  Számomra is ez a lényeg. Ha ez tudatlanság és butaság, akkor vállalom ezeket a jelzőket és bízom benne, hogy a magadfajta fényhordozók sosem világítják be az én sötétségemet.
  Szép estét.”
 • 62. flexsnake 2008. május 14. 19:03
  „Mi a franc köze van a politikának a tragédiához?Ki a rákot érdekli hogy milyen színűek???Itt egy gyermek halt meg akinek esélye sem volt hogy meg védje magát!Ennél ocsmányabb dolog nem sok van.13 kutyát tartanak? Minek? Tenyésztik ? Miért nem tesz bejelentést senki hogy a szomszédban tucatnyi kutya él? 1-2 kutyánál többet felesleges tartani.”
 • 61. patron 2008. május 14. 11:45
  „Mellébeszélsz.

  Vaktöltény, hogy senki nem meri megtiltani a cigánynak, hogy mennyi kutyát tarthat, te fos?

  Vaktöltény, hogy attól fél a polgármester, hogy kirohannak a megélhetési kissebségvédők a falujába a liberális söpredékkel ha intézkedni mer jóelőre?

  Te olyan tudatlan, buta ember vagy, hogy párja sincs a sötétségednek.”
 • 60. Josh 2008. május 13. 21:16
  „Patron, hallod... Méltó párja vagy Kapuvári kollégádnak. Tiszta szerencse, hogy csak vaktölténnyel lövöldözöl.

  Meghalt egy gyerek. Számomra ez a téma, talán mert az én fiam is ennyi idős és nem tudom, hogy miként élnék tovább nélküle, ha vele történne meg, amit még az ellenségemnek sem kívánok.

  Engem kurvára nem érdekel, hogy ki a cigány és ki nem a történetben. Sajnálom a kisfiút és azokat, akik siratják őt.

  Téged meg a kapuvári elvtársadat meg másért sajnálom.”
 • 59. patron 2008. május 13. 20:03
  „Jé a liberális megmondóember próbálkozik.

  Ez egy liberálbolsevik technika. Így viszi el a témát, ha gyanutlan a fórumos vitapartner. Sosem szabad ilyen kis fizetett senkinek válaszolni. Célja a téma elvitele és a többi megnyilatkozó elijesztése.”
 • 58. hévalaki 2008. május 11. 22:01
  „...Kapuvári, vazze @ te is megérdemelnéd,hogy 1 falka kutya üldözzön és a fenekedbe ragaszkodjon...
  ---ilyen ocsmányul írni....mondd csak, ember vagy te,vagy valami utánzat----?”
 • 57. patron 2008. május 10. 23:38
  „Nem szabad cigányozni. Az nem homogén társaság.”
 • 56. péter g. 2008. május 09. 21:23
  „"Kolompárék brutalitása sokszor a saját fajtájuk ellen is megmutatkozik, ilyenről azonban emlékeink szerint még nem olvashattunk. A büntett színhelyéről és az áldozat hozzátartozóiról az RTL Klub és a Hír Tv híradója részletesen beszámolt, nem meglepetés, hogy cigányokról van szó. A cikk felveti a sok esetben gazdátlan, elvadult kutyák elleni megfelelő hatósági-gyepmesteri intézkedések hiányosságait is. Elképzelhetjük, hogy az amúgyis segílyeken és lopásból élősködő 63 éves gazdájánál milyen ellátásban részesülhettek a kutyák, hogy azon nyomban emberre támadtak."”
 • 55. Josh 2008. május 09. 21:21
  „Kapuvári, te nagyon beteg vagy, de még így sem kívánom neked annak a szétmarcangolt gyereknek az utolsó három percét. Még a gondolatba is beleborzongok, hogy mit élt át, te meg ostoba, nagyképű, hőzöngő politikát viszel bele ebbe is, mint mindenbe.”
 • 54. patron 2008. május 09. 19:40
  „Ne adjon ötleteket kolléga!”
 • 53. Kapuvári 2008. május 09. 19:35
  „Szélsőjobboldali, OV által feltüzelt, fideszes,fasiszta,árpádsávos kutyák marcangoltak szét egy ártatlan romagyereket!na így már tetszene az elvtársaknak!”
 • 52. patron 2008. május 09. 19:31
  „A fasiszta szót kéretik szakszerűen használni! Amire te gondolsz, az a nácizmus. A fasizmus mást takar, mint amiről te beszélsz. A ballib sajtó ültette el ezt a téves elképzelést.A nácizmus egyébként a fasizmust is felhasználta, mint részt.

  Nem véletlen, hogy a tüntetések újnácikról szólnak és nem újfasisztákról.”
 • 51. Goldmund 2008. május 09. 15:09
  „Aki azon az alapon mentegeti az elkövetőt, hogy cigányokra uszította a kutyákat, akik biztos loptak tőle előtte (honnan tudja?), azt egyszerűen fasisztának tartom. Itt nem zárt kerítés mögött voltak a kutyák, ahová bementek a gyerekek, épp ellenkezőleg: nyílt (köz)területen játszottak (nem tyúkot loptak) és ott támadtak rájuk a kutyák.
  Úgy gondolom, felvetődik a jegyző (+ esetleg egyéb hatóság) felelőssége is. Ekkora településen tudnia kellett róla (ha hivatalos feljelentést nem is kapott), hogy arrafelé egy egész falka kutyát tart valaki, méghozzá felelőtlenül. Ez most eső után köpönyeg, egy halott gyerek kellett hozzá, hogy lépjenek. Kötelességmulasztás miatt indokolt volna fegyelmi eljárást, de akár büntetőeljárást is indítani ellene/ellenük.”
 • 50. Robin Hood 2008. május 09. 10:59
  „Nem jó ez a szöveg, hogy "az én kutyámért tűzbe tenném a kezem".
  Minden kutya csak egyszer öl embert, remélhetőleg!
  Minden harapásos baleset után jön a gazdi a kötelező szöveggel: még sosem csinált ilyet!
  Mert minden kutya aki emberre támad az addig jámbor eb volt, az első esetig!!!!!!! Az első esetet kell kivédeni! Szájkosár, póráz, jó kerítés, kennel, ODAFIGYELÉS!”
 • 49. pan.cser 2008. május 09. 10:33
  „A kutya harapni szokott kivétel nélkül mindegyik. Tehát vigyázni kell rá, hehogy bajt csináljon. A kutyák falkában veszélyesebbek, korlátozni a számukat adóval vagy mással megoldható. Az igazi életveszély nagytestő kutya. Szerintem igazán nincs is megoldás. A falukban még ma is szabadon csatangolnak, bár nem emlékszem odahaza súlyos támadásra, igaz ezek igazi magyar korcsok voltak, kutyaiskolai képzés nélkül. Az őrző-védő kutyák divatja nem jó, ezek még kiképzés mellett is csinálhatnak balhét.”
 • 48. Tams88 2008. május 09. 10:21
  „Nem értem ezeket a megfogalmazásokat!
  "Halált okozó testi sértés gyanújával eljárást indítottak ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását is."
  Mi az hogy GYANÚ, és hogy KEZDEMÉNYEZTÉK AZ ELŐZETES LETARTÓZTATÁST?!
  Felháborító, h ilyenek vannak, és még meg is úszhatja az, aki szerintem 100%-osan bűnös! Kap majd 2 évet, és mehet amerre lát!!!”
 • 47. tricse 2008. május 09. 09:02
  „ja és hogy még jobban felháborodjatok

  azt a kutyát amit tegnap a híradóban mutattak,hogy rátámadt először a kisfiúra,azt így első látásra is el kellett volna altatni már kölyökkorában---és akkor most finom voltam,hogy meg ne bántsam senki érzékeny lelkét”
 • 46. ebadó 2008. május 09. 09:01
  „Mi az hogy 13 kutya egy háznál?????????????Hol van a polgármester aki tuti,hogy tud róla és nem intézkedik.Aztán mennyit fizet ebadót?????????Nem hiszem el,hogy az ilyen ép elméjűMég ha felakasztják sem büntetés ennek!Szentmihályon is van olyan ház ahol embertelen körülmények között tartják az ebeket,ha kiszabadulnának azok is halkálra marnák az első embert.Jó lenne már végre ezt az EB ügyeket rendbe tenni.Határozottan büntetni a tulajt a helyszinen,ahol érik őket szabálytalanságon!De a mai világban nagyobb bűn jegy nélkül utazni a buszon mintha szétmarcangoltatják a kutyákkal az embertársainkat:!!!!!!!!!!!!!!!!Tessék mondani,hol itt az igazság???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 45. tricse 2008. május 09. 09:00
  „nem,nem vagyok okos---tudom ironizáltál---ezt csak úgy írom

  ha az öreg kutyái közül csak egyet is bántottak volna ezek a gyerekek-cigány,nem cigány tökmindegy-akkor bezzeg lenne balhé,
  ha nem sérül meg egy gyerek sem,hanem csak megijednek akkor is az lenne a duma,hogy nem a kutya a hibás hanem a büdös kölkök ingerelték őket

  valami ilyesmi miatt írtam azokat amiket írtam

  egy szolgálaton kívüli rendőr lelőtt egy kutyát itt a szomszéd utcában,mert rátámadt egy óvodás kisgyerekre--régi eset--ugye nem kell mondanom a folytatást

  és amikor a kisbabát tépte szét a jóltartott,jólnevelt családi kedvenc--emlékeztek?

  egyszer ránktámadt két dobbermann az utcán,a gazda ott dumált a haverjával nem messze,de rá se hederített a dögökre--bocsi--és mikor ismerősöm egy harapás után jól orrbarúgta az állatot még a gazdának állt feljebb

  van még sztori....

  az állat az állat,ennek megfelelően kell vele bánni és nem szabad benne megbízni----mint ahogy sok emberben sem,sajnos:(”
64 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A U2-t is elhoznák 2010-ben Pécsre

Május második felében kerül a pécsi közgyűlés elé az a programtervezet, amelyet a napokban készített… Tovább olvasom