Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Gyirmót

4 (1) MTE 1904 0 (0)

Gyirmót, 400 néző. V.: Herbály P.


Sánta – Földes, Radics, Pék, Szabó Cs., Horváth R., Török, Polyák (Németh L.), László T. (Tóth N.), Oross (Tóth P.), Bieder. Edző: Hannich Péter.
Kovács K. – Pint, Csintalan, Szabó L., Tímár, Kovács Sz., Horváth A., Varga I. (Peczár), Burkus M. (Világi), Facucho (Karika), Burkus R. Edző: Soós Imre.
Gsz.: Tóth N. (2), Oross, Bieder.
12. p: Az első ígéretes támadást a hazaiak vezették. Földes futott el a jobbszélen, átívelt a hosszú oldalra, ahol Bieder középre fejelt a jó helyzetben lévő Lászlónak, ő azonban elcsúszott, így odalett a helyzet.
26. p: A vendégek részéről Szabó L. veszélyeztetett, de kapura tartó lövése a betömörülő gyirmóti védőkről szögletre pattant.
32. p: Török indította nagyszerű labdával Orosst, aki a balösszekötő helyén kilépett, s lapos lövéssel megszerezte a Gyirmótnak a vezetést. 1–0.
43. p: Hatalmas hazai ziccer maradt kihasználatlanul. Oross játszotta meg kitűnő labdával Biedert, aki az ötös sarkáról laposan a bal kapufa mellé lőtt.
47. p: Bieder szlalomozott középen, elfektette a rá kitámadó Pintet, majd 16 méterről a kimozduló kapusba lőtte a labdát. Még ebben a percben Oross előtt kínálkozott nagy lehetőség, de ez a helyzet is kimaradt.
62. p: Góllá érett a hazai fölény. A csereként beállt Tóth N. lövése a kapufáról Orosshoz pattant, ő ismét Tóthot hozta játékba, aki aztán közelről már a kapuba vágta a labdát. 2–0.
72. p: Oross lopott el egy labdát Csintalantól, kapura húzott, majd középre passzolt és a menetrendszerűen érkező Tóth N. most sem hibázott. 3–0.
80. p: Bieder is feliratkozott a góllövőlistára. Szabó Cs. futott el a bal oldalon, pontos beadására Bieder emelkedett a legmagasabbra s védhetetlenül fejelt a léc alá. 4–0.
A megyei rangadó hazai gólokban gazdag mérkőzést hozott annak ellenére, hogy a mosonmagyaróvári gárda első félidei teljesítménye szorosabb eredményt sejtetett. Az első játékrészben a vendégek többször is veszélyeztettek, a helyzetek kidolgozásáig eljutottak. A második játékrészben a gyirmótiak támadójátéka megélénkült, s rutinos csatárai révén sok helyzetet dolgoztak ki, melyek után a labda háromszor a hálóban kötött ki.
Jók: Pék, Török, Oross, Tóth N., ill. Szabó L.
Hannich Péter: – Az első huszonöt percben kissé tompán játszottunk, ami talán még a Fradi-mérkőzés hatása volt, aztán a gól után egyértelművé vált a fölényünk.
Soós Imre: – Az első félidő fegyelmezett játéka után fiatal csapatunk nem bírta el a ránehezedő nyomást és súlyos egyéni hibákból gólokat kaptunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 12.29.

Tovább olvasom