Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Gyógyszerre kellett a pénz, szégyellte magát a támadó

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki hétfőn, Nyíregyházán kirabolt egy kisboltot, de közben az eladónak azt mondta, szégyelli magát és később visszafizeti a pénzt. A támadó mindössze 6 ezer forintot vitt el az üzletből.
Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az egyik egyszemélyes kisboltba hétfőn délután lépett be a támadó. Arcát sállal takarta és hátulról megragadta a 68 éves eladónő tarkóját. A kasszából és az eladónő tárcájából mindössze 6 ezer forintot tudott kivenni.

A rablás közben a férfi azt mondta az asszonynak, hogy nagyon szégyelli magát, még sosem csinált ilyet, de december óta nincs munkája és gyógyszerre kell a pénz. Azt is mondta, hogy a hónap elején, ha megkapja a családi pótlékot, visszafizeti az elrabolt pénzt.

A nyíregyházi, belvárosi körzeti megbízottak rövid idő alatt elfogták a 32 éves, kállósemjéni férfit, akit a támadással gyanúsítanak. Zsarolás miatt indult ellene eljárás. Beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet. A rendőröknek azt mondta, hogy reggel munkát keresni indult el otthonról. Később elkeseredésében megivott egy liter bort és emiatt gondolta, hogy az idős boltos asszonytól próbál pénzhez jutni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diákjukat védő tanárnőket vertek Budapesten

Két tanárnőt vert meg egy férfi hétfőn Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Kiderült: a pedagógusok a diákjaikat vitték le a térre, mikor azt vették észre, hogy két tanulójuk egy harmadikat fürdet a hóban... Tovább olvasom