Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Győzike búcsúzik

A showman két sorozat után úgy döntött, családjával most már szeretné kamerák nélkül élni az életét.

Az elmúlt háromszázkét nap alatt kapott hideget-meleget, jó és rossz élményekkel gazdagodott. Mi pedig tanúi lehettünk veszekedésnek, esküvőnek, bombariadónak vagy éppen verekedésnek. Most felidézzük a meglehetősen mozgalmas időszak legemlékezetesebb pillanatait.

A kamerákat először egy évvel ezelőtt kapcsolták be a Gáspár család salgótarjáni házában. Minden mozdulatot rögzítettek, csupán a hálószoba és a fürdő számított tabunak. Mikor a show elindult, a famíliát rengeteg támadás érte.
- Beleköptek az autómba, leköptek, meggyaláztak. Egy bevásárló központ éttermében ettem és belenyúltak a kajámba és még sorolhatnám – panaszkodik Győzi.

De volt itt bombariadó, fenyegető levelek, sőt egyszer még a család kedvencét, Buksit is ellopta valaki. Bár a négylábú végül előkerült, a családfő mégsem lehetett felhőtlenül boldog. Rá kellett ébrednie ugyanis, hogy azok, akiket igaz barátnak hitt, nem állnak mellette.
-  Volt egy cimborám, akinek sok pénzre volt szüksége, kölcsön adtam neki. Hitelt kellett neki intézni, az én arcommal elintéztem. De mikor megkértem, hogy szerepeljen a műsorban, azt mondta, hogy ne haragudj, de ciki. Erről nincs mit beszélni.

A viharfelhők később a Romantic együttes háza táján is gyülekeztek. Egy időben felröppent a hír, hogy a formáció feloszlik, Katinka és Zsuzsi úgy érezték, a frontember elhanyagolja őket, és sértődöttségüknek hangot is adtak. Végül folytatták a közös munkát, hamarosan kiadják az ötödik lemezüket. Ennek ellenére a show ideje alatt valami örökre megváltozott.
- Újságban olvastam, hogy a lányok elég fura nyilatkozatokat tettek. Hogy én bolondítom az országot, hülyítem az országot. Ők mindig jobban tudták, mi van nálunk, mint én. Nem tudom, hogy megsínylették-e. Már nem olyan a viszonyunk, mint egy évvel ezelőtt.

A sok konfliktus és csalódás annyira megviselte Győzőt, hogy egy napon elszakadt a cérna. Egy kiadós kiborulás után a főszereplő az idegosztályon kötött ki. Ma már azt mondja, az volt az elmúlt év egyetlen nyugodt napja, ekkor tudott igazán pihenni. Persze felesége ezalatt tövig rágta a körmét. Bea asszony egyébként is nehezebben viselte a forgatásokat, mint hites ura. Főként azt, amikor a semmiből hirtelen előkerült Győző korábbi szívszerelme.
- A legrosszabb élmények közt van az is. Én nem akartam előhozni, de ott van az Angélás történet. Vele soha nem találkoztam, lehet hogy jobb lett volna, ha nem is találkozom – mondja Bea.

A show ideje alatt ország-világ láthatta, milyen egy családi veszekedés, hogyan borul ki a bili, és hogy törik a tányér. Ekkor a férj egy időre el is költözött otthonról. Aztán a nagy békülést egy kubai esküvő követte. A pár azt mondja, most újrakezdik a kapcsolatukat.

Természetesen azért nem csupán rossz dolgok történtek az ország legismertebb családjával.
- A külföldi dolgok nagyon jók voltak, delfin, esküvő, a legjobb a zebra volt. Sok mindent megtanultam. Tapétázni én, aki festőt hívtam. Megtanultam falat festeni, fényképet felfúrni, kutyaólat építeni. Én ezt soha nem csináltam.

A showman szerint a műsor végére az ország megszerette őt és kis családját, zsákszámra érkeznek a rajongói levelek. Győző pedig – aki a nép gyermekének nevezi magát –  büszke arra, hogy mindenki megismerte a nevüket.
- A legnagyobb poén: piros lámpánál állunk, fellépésre megyünk, egy miniszter úr megáll mellettünk, lehúzza az ablakot és azt mondja, ’Gáspár úr, Ön egy zseni. Ha én ilyen zseni lennék a politikában, megemelném a kalapom'. És ez olyan jól esett, hogy azt mondta, zseni vagyok.

Hiába fogadták el az emberek, hiába békült ki asszonyával, van valami, ami nagyon fáj Győzőnek. Azt mondja, szülei és testvérével megromlott a viszonya, csupán feleségére és két gyermekére számíthat.
- Ha problémám volt, és nem tudtam megosztani édesanyámmal, édesapámmal. Kemény volt, azért volt kemény, mert jön a karácsony és még mindig ott tartunk, hogy nem vállaltak fel.

Ettől pedig még az egyébként kemény legény hangja is megbicsaklik. A házaspár csupán remélni tudja, hogy azért majd helyre áll a családi béke, és ismét nyugodtan élhetik mindennapjaikat.
- Győző lelki békéje érdekében visszamegyünk a szülői otthon környékére, és meglátjuk mi lesz. Ha rendeződnek a dolgok, annak örülni fogok. Nem azt mondom, hogy úgy élünk majd, mint előtte, lehet, hogy majd egy-másfél év múlva – mondja Bea.

- Tervek, hogy gyerekeket szeretnénk – magyarázza Győző.

- Nem fogok szülni soha többet – ellenkezik Bea.

Gyerekügyben tehát még nem teljes az összhang. Ezt a csatát Gáspárék azonban már nem a kamerák előtt fogják lejátszani. Szép volt, jó volt, de köszönik ennyi.

- Köszönöm Magyarország, hogy háromszázkét napot vélünk tartottak, köszönöm Magyarország, hogy a családomat naggyá tették és kívánok mindenkinek békés karácsonyt – köszön el Győzike.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elment Grábics tanár úr

Nevével gyakran lehetett találkozni az elmúlt évtizedekben, sokat publikált tanulmányokat, róla… Tovább olvasom