Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Gyurcsány-képre lőtt célba Rózsa-Flores hazai birtokán

Esküvőre készült a Bolíviában meggyilkolt Rózsa-Flores Eduardo, akinek nógrádi családi házában valóságos fegyverarzenált találtak szombaton a magyar rendőrök.
Egy maga építtette lőpályán a 49 éves férfi egy hatalmas Gyurcsány-képre lőtt célba, a golyó ütötte nyomokból ítélve géppuskával.

A Blikk úgy tudja, szombaton ezt is megtalálták a rendőrök, sőt kézigránát, s pokolgép készítésére alkalmas eszközök is előkerültek. Menyasszonya szerint Eduardo nem készült semmilyen merényletre. "Egy valamit tervezett, azt hogy elvesz feleségül, már a szekrényben voltak az esküvői ruhák is" - mondta a 32 éves nő a lapnak.

Linda most emberjogi szervezetek segítségét kéri, hogy Bolíviában már eltemetett párját exhumálják, s itthon adják meg neki a végső tiszteletet.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. kapetan 2009. április 23. 16:36
  „A főcím aszem jó hírnek számít!
  Gyakorolni csak kell,nem?”
 • 61. toxi-2 2009. április 21. 21:14
  „Azt a mindenit, hogy mennyi figyelmet szentelnek egy gyilkos-terroristának, hát nem igaz. Aki rendesen, becsületesen dolgozik, adót fizet, senkinek nem akar rosszat, azt leszarják, az nem hír, itt meg lázban ég a fél ország, pedig sima gyilkosról van szó (még mielőtt valaki kontrázna, aki háborúba megy önként, az vagy bolond, vagy gyilkos, vagy mindkettő - aki Bolíviába, az meg nyilván retket ment nemesíteni, ugye??). Itt tényeg abból lehet lemérni, hogy ki a rendes ember, hogy jelent-e meg már róla hír bulvársajtóban, vagy nem.”
 • 60. garbon 2009. április 21. 13:38
  „Rózsa Eduárdó az első aldozata az ÖSZÖDI beszédnek és kiszivárogtatásnak.”
 • 59. comet 2009. április 21. 12:57
  „Rózsa Eduardo emlékül magával hozta egy a horvát harcok alatt géppuskával szétlőtt gépkocsi ajtaját. Később valakitől kapott egy Fleto posztert, és ezt a posztert tette a szétlőtt ajtóra. Rendőreink ebből vonták le a következtetést, hogy Rózsa géppuskával lőtt Gyúrcsány képére. Az már nem zavarta őket hogy a poszteren nem voltak géppuska ütötte jukak, megy hogy a géppuska azért rendesen durrog is ahhoz ne legyen feltűnő.
  Rózsa katona lévén gyűjtötte a lövedékeket is, anélkül hogy merényletet akart volna végrehajtani.
  Boliviában feszült a helyzet, és valószínű hogy ottani barátai hívták. Rózsa nem zsoldos, ő segíteni ment oda.
  (Bolíviát is a privatizáció, és IMF kölcsönök tették tönkre, még Morales előtt. Morales államosításokkal akarja talpra állítani az országot, amit sokan elleneznek). Rózsát társaival együtt katonai alakulat végezte ki egy szállodában, ezt bizonyítják a haláluk után készült képek.A magyar rendőrség jelenleg azon fáradozik, hogy a boliviai rendőrségnek azok megkeresése nélkül, olyan adatokat küldjön melyek a kivégzés jogosságát igazolja.
  Itt tart ma Magyarország.”
 • 58. anna 2009. április 21. 11:33
  „Részvétem Lindának. Vígasztalásul, híres pasija volt.”
 • 57. +36 2009. április 21. 06:51
  „Gyurcsány-képre lőtt célba Rózsa-Flores hazai birtokán

  most "AZ A BAJ...."? hogy a képre lőtt??????”
 • 56. jobbikosember 2009. április 21. 06:10
  „draskovics kapcsán elég sürün emlegetik az olaj-maffiát...”
 • 55. flexsnake 2009. április 20. 20:37
  „53. ez is szorosan kapcsolódik a cikkhez ugyebár. :)”
 • 54. flexsnake 2009. április 20. 20:36
  „47. meg a bmx-nek is. Egyébként szövetkezett a galaktikus ufótanáccsal és ezért lőtték le.

  52. szerintem a helyesírás szabályait olvasgasd :) De azt nagyon mert az első sor után lép tovább az olvasó :D”
 • 53. Zejko 2009. április 20. 20:01
  „Egyebkent tud valaki mondani egy jogszabalyt vagy torvenyt hogy jarulekos adot vonnak tolunk?”
 • 52. Zejko 2009. április 20. 19:55
  „Terrorizmus terrorizmus ezt ezt kuldik a tv ben egesz nap es egyszer csak elhisszuk es rettegunk tole ez egy hatalmas ezkoz nepek manipulalasara aki terrozizmust kiallt ordogot kiallt indokot ad a megtorlasra nezd amerikat minden haboruban bent voltak nem akartak de aztan mindig talaltak egy mondva csinalt all merenyletet vagy hagytak lebombazni parl harbort hogy ott lehessenek,az ujfajta haboru kiallts terrorveszelyt szervezd meg jol a latvanyos tamadast alldozz fel par ezer amerikait es mart meg is van az indok hogy orszagopkat rahanny le es nepeket allits szembe egymassal es orszagokat ossz meg.Ez folyik mindenhol hol kicsiben hol nagyban egyszeruen nem hagynak minket beken sujjkojjak a median keresztul a ferditeseket es mi esszuk.”
 • 51. Zejko 2009. április 20. 19:47
  „Redstar primitiv volt ezt olyan ember mondja aki egy konyvet se verset nem olvasta.”
 • 50. Zejko 2009. április 20. 19:43
  „A pokolgep keszitesere alkalmas targyak lefoglalasa ismeros pl. hoki toki ,ceruza elem ,telefon tolto, mekkora bohocok ezek a rendorok meg ilyen rambo kommandosok igazi bohocok :D”
 • 49. Logaritmus 2009. április 20. 19:41
  „47. garbon: hahaha...sőt, a tűzparancsot Gyurcsány adta ki.”
 • 48. trixi11 2009. április 20. 19:22
  „flexsnake
  Nem szabad ám magadból kiindulni! :DD”
 • 47. garbon 2009. április 20. 19:12
  „Rózsa Flores meggyilkoltatásában szerepe van az NBH-nak is.”
 • 46. rozator 2009. április 20. 19:04
  „Kalajka! Beteg vagy?Az ellenfél ellenség?”
 • 45. walaki 2009. április 20. 18:58
  „Egyébként holnap lesz az M1-en a dokumentumfilm, ott meg lehet nézni:

  Kepes András műsora

  Az aktuális rész ismertetője: Eduardo Rózsa Flores - az újságíró, aki katonának állt. Bolíviában született magyar apától és spanyol anyától. A BBC spanyol nyelvű tudósítójaként érkezett a délszláv háborúba, aztán egy nap úgy döntött, első külföldi önkéntesként beáll harcolni a horvát oldalra. Kepes András először még a harcok alatt, aztán ´97-ben járt a háború sújtotta övezetben Eduardóval, most arra voltunk kíváncsiak, létezik-e béke egy háború után...
  Egyéb epizódok

  Idő szerint | Hely szerint
  Vetítik:
  M1: Kedd (Április 21.) 21:10
  Kedd (Május 5.) 21:10”
 • 44. walaki 2009. április 20. 18:39
  „Kepes András műsorában a Különös történetekben a róla szóló részben már feltűnt ez a szétlőtt kocsiajtó, amit a rendőrség szerint céltáblának használt. A falusi házában több "performansz" is díszelgett, mint pl. egy Sztálin mellszobor nyakában egy "Hánytató" táblával. Ezek egyike volt a szétlőtt kocsiajtó -amit egyébként Horvátországból hozott magával-, ablakában egy Gyurcsány képpel, nyakában vörös nyakkendővel. Lehet ezt nézték céltáblának? Na meg ha egy kis faluban a saját házában lövöldöz, pláne géppuskával, az csak feltűnt volna a szomszédoknak nem? A filmben egyébként látszik a lakásban felhalmozott fegyverek, kések, gránátok, sisakok, valamint egy RPG is.... Csak egy kérdés, ha lövöldözött, meg fegyvereket tartott, akkor miért csak most kutatják át (bejelentés alapján....) a házát, miért nem korábban....”
 • 43. Kalajka 2009. április 20. 17:52
  „Én csak azt sajnálom,hogy... (Moderálva)”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőn esküt tesznek a Bajnai-kormány miniszterei

Eskütétel hétfő délután. Egyedül a gazdasági tárca marad miniszter nélkül, mert Vahl Tamás visszalépett a jelöléstől az őt ért támadások miatt. Tovább olvasom