Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Gyurcsány Ferenc nélkül tart választmányi ülést az MSZP

Ülésezik az MSZP Országos Választmánya szombaton. A tanácskozáson korábbi hírekkel ellentétben nem mond beszédet és részt sem vesz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök. A választmány ugyanakkor dönt egyebek mellett a párt platformjainak és tagozatainak besorolásáról.
A testület Szűcs Erika a választmány elnökhelyettesének előterjesztésében tárgyalja a párt többtucat platformjának és tagozatának országos minősítését. Ezen kívül a választmány meghallgatja Kondorosi Ferenc kormánybiztost a szabadság és rend programjának tartalmáról és az első lépések tapasztalatairól.

Újhelyi István, az MSZP alelnöke pedig tájékoztatja a választmányt az MSZP képzési és továbbképzési stratégiájának tartalmáról, a megvalósulás feltételeiről és tervezett lépéseiről.

A zárt ülést követően Simon Gábor választmányi elnök tájékoztatja a nyilvánosságot.

Olvasóink írták

 • 3. akárki 2008. február 04. 20:33
  „Lappland !

  Orbán Viktor MIDÉG IGAZAT MOND" egy a baj :mindég mást cselekszik ! Mert a választások azért vannak hogy ígégessen , uána meg majd lesz valahogy! Pl 14. havi nyugdíj, Szentesen ingyen benzin,/ még a rokkant kocsit is tolta / Európa más országaiban ,nyugaton ,aki ennyiszer veszített választást már a süllyesztőben van.”
 • 2. Cseter János 2008. január 27. 18:40
  „Szerintem rájuk is fér egy kis "fejtágítás", sőt a szemellenzőt is le lehetne venni és körül nézni az országban . Addig míg van, sőt ott is, ahol eddig nem voltal képesek tudomásul venni a gondokat.”
 • 1. Lappland 2008. január 26. 13:58
  „qurcsány maradjon pártelnők.Nála senki nem tudja gyengíteni a maszopot!Hazug állat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét halálos háztűz - ezúttal Kunmadarason

Holttestet találtak az éjszaka a tűzoltók egy kiégett kunmadarasi ház romjai alatt. Dobson Tibor, az… Tovább olvasom