Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Gyurcsány nem bánta meg az SZDSZ-t kritizáló beszédét

Gyurcsány Ferenc most is úgy gondolja, hogy a koalíciós partnerrel szembeni kritikusság helyénvaló volt a az MSZP pártértekezletén elhangzott beszédében.
A miniszterelnök a Független Hírügynökségnek a NATO bukaresti tanácsozásán úgy nyilatkozott, hogy tartalmát tekintve ma is megismételné beszédét, ugyanolyan, vagy ha lehet még kritikusabb lenne.

A kormányfő az ország irányítását tekintve alapvetően koalíciópártinak tekinti magát. Ugyanakkor úgy véli: ha egy koalícióban a feszültségek már akadályozóak "a partnerek veszeksznek", akkor az ország érdeke inkább az, hogy egy párt valósítsa meg a végrehajtandó programot.

Az előrehozott és egyáltalán bármifajta választás Gyucsány Ferenc szerint abból a szempontból vizsgálandó, hogy milyen programok között lehet dönteni. Mint mondta: az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy milyen család, nyugdíj, vagy adózási elképzelései vannak a különböző oldalaknak. A miniszterelnök leszögezte: most kész programja csak a kormányoldalnak van.

Olvasóink írták

 • 12. Csak így tovább 2008. április 06. 16:11
  „Majd Fercsi megmutatja egyedül is mire képes! Annyi már biztosan látszik, hogy sikerült neki egy országot és két pártot lezülleszteni!”
 • 11. a régi anonym 2008. április 05. 21:13
  „10. anonym nem = a régi anonymmel. Úgy látszik, nem találnak nick nevet, a másé jobban tetszik !
  10.NEM A RÉGI ANONYM !”
 • 10. anonym 2008. április 05. 10:59
  „Jól kitalálták Feriék a koliciós válságot! Minden a megbeszélt forgatókönyv szerint megy és ez a gúnárnyakúnak is jó meg a helikopteres kukának is. Mi meg isszuk a levét! Nagy vihar támadt a biliben elvtársak!”
 • 9. Analfabéta 2008. április 04. 18:01
  „Gyurcsány, Kóka, Horváth Ágnes... egyik kutya, a másik meg eb! Saláta törvények, saláta alkotmány, saláta kormány... ma így lehet romba dönteni egy országot háború nélkül, felelősség és felelősségrevonás nélkül. Az analfabétákat így kell megvezetni és kisemmizni!”
 • 8. Eva- 2008. április 04. 14:18
  „http://www.fn.hu/belfold/20080404/varga_elorehozott_valasztasokat_var/

  jó cikk--előremutat!

  6 évre!”
 • 7. Nooormális? 2008. április 04. 00:11
  „Nem kell itt mondani semmit, csak nézzétek a fotót!
  ÖN VENNE HASZNÁLT AUTÓT ETTŐL AZ EMBERTŐL?”
 • 6. radenko 2008. április 03. 20:04
  „A kritizáló beszéd amelyett a Miniszterelnök mondott az nem az Ő személyes véleménye hanem a pártjáért.
  A Miniszterelnők sajnos a pártja foglya semmitt nem tud csinálni cselekedni a pártja engedélye nélkül, hiszen ez a párt nem is akar változni.
  Miniszterelnöknek azt ajánlom amit Lenin elvtárs mondott UCSICE UCSICE UCSICE a gyengébbek kedvéért
  TANULNI TANULNI TANULNI.”
 • 5. nenne 2008. április 03. 19:58
  „Persze hogy nem bána meg, hisz ninc s semmiféle botrány. Ezt így kreálták mg, hogy eltereljék a fiygelmet a kóka nem legitim pártvezetéséről, vaalmint a háttérben zajló még megmaradt vagyon privatizálásáról.
  Nehogymár elhiggye valaki: Az SZDSZ már megállapodott a 22 biztosító intéettel azaz a mgánbiztosítókkal, felvette érte a milliárdokat s akkor hogyan kaja nem bevezetni az eü. törvényt? Akkor akiktől kapta a pénzt kereszte feszitik ezeket, mindet!
  S ez tény, mert a 22 biztsítót már a cégbiróság be is jegyezete. Me lehet tekineni bárhol ingyen a cégbiróságon!
  Tehát vicc az egész.
  Ráadásul ez a paprikajancsi 16 millióért röpköd itt és ezen mennyi gyermekovosnak leheett volna visszafizetni a mso elvett pénzt!”
 • 4. Gererev 2008. április 03. 19:32
  „a másik fél jelleme is meghatározó abban, hogy "ki mondja". amannak most van esélye, de 2 év múlva kétlem a fölényt”
 • 3. csingiz 2008. április 03. 16:40
  „Ferike nem érted?? Ezek bizony az alapján fognak dönteni hogy, KI MONDJA !!! Ezért neked esélyed kb. annyi mint mókusnak a bozóttűzben..Te naiv áldott lélek...”
 • 2. Cseter János 2008. április 03. 15:06
  „Ott ahol az emberek fosztogatását tervezik a reform helyett ott ne várjon senki valós ismertetést! Kicsinyenként veszi észre, hogy mindig átverik és még a jogorvoslati lehtőségtől is megfosszák e kormánykoalicióban megbúvó törvényelőkészitők! A képviselőink zöme meg nem is ért a tőle elvárható döntésekhez! Ezek zöme csak a gomb nyomkodáshoz ért természetesenpárt parancsra!”
 • 1. 49. 2008. április 03. 14:18
  „Igen, az emberek nagy része szeretnék tudni, hogy melyik pártnak, milyen elképzelései vannak a mindenkit érintő család, nyugdíj, vagy adózási törvény reformjairól.
  Ennek az ismeretében lehet, hogy más lesz az emberek véleménye a pártokról.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Századvég: hatalmas Fidesz-előny a népszavazást követően

Az összes megkérdezett 30 százaléka szavazna most vasárnap a Fideszre, míg az MSZP-re mindössze 12… Tovább olvasom