Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 20°C | 28°C Még több cikk.

Ha útnak még ma készüljön fel: vasárnapra virradóra ismét karbantartás lesz az útdíj-értékesítési rendszerben

Rendszerfejlesztés és -karbantartás miatt vasárnapra virradó éjszaka 1 óra és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. az MTI-t. A tervezett munka az e-matrica értékesítést és a 3,5 tonna össztömeg feletti teherjárművekre érvényes e-útdíj rendszert egyaránt érinti.
A jelzett időben az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenlegek feltöltése is szünetel. A NÚSZ Zrt. vasárnap éjszaka is nyitva tartó, az M3 Szilas pihenőben lévő ügyfélszolgálati irodájában sem lesznek elérhetők az ügyintézési lehetőségek - tették hozzá.

A közleményben hangsúlyozták, az üzemszünet végét követő egy órán belül a NÚSZ Zrt. nem szab ki pótdíjat az e-matrica rendszerben érvényes jogosultság nélkül közlekedő járművekre. Ez a 60 perces türelmi idő azonban nem vonatkozik a HU-GO rendszerben közlekedő 3,5 tonna feletti teherjárművekre.

A szolgáltató arra is felhívta a figyelmet, hogy az úthasználati jogosultságot érdemes még a karbantartás kezdete előtt megvásárolni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézőpont: tovább erősödött a Fidesz-KDNP a kormányalakítás után

Nézőpont: tovább erősödött a Fidesz-KDNP a kormányalakítás után
A kormányalakítás után tovább erősödött a Fidesz-KDNP támogatottsága - derül ki a Nézőpont Intézet… Tovább olvasom