Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Hagyó Miklós felfüggesztette párttagságát

Hagyó Miklós szocialista országgyűlési képviselő felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról - mondta az MSZP szóvivője sajtótájékoztatón Budapesten vasárnap.
Nyakó István újságírói kérdésre annyit mondott, hogy Hagyó Miklós vasárnap jelentette be döntését, mert nem kívánja nehezíteni a szocialista párt választási kampányát. "Mi hiszünk Hagyó Miklós igazában" - jegyezte meg a szocialisták szóvivője.

A szombati Magyar Nemzetben Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatóján azt nyilatkozta, hogy az ő közvetítésével mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklós, egykori BKV-ért is felelős főpolgármester-helyetteshez. Ugyanakkor Hagyó Miklós szerint minden, a Magyar Nemzetben megjelent, rá vonatkozó "rágalmazó kijelentés" valótlan; és bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.

Olvasóink írták

 • 17. ferenczydenes 2010. március 08. 09:58
  „"Mi hiszünk Hagyó Miklós igazában"- de azért, biztos ami biztos eltávolítjuk, mert a kampány során elég kínos lenne számunkra ez a kapcsolat.”
 • 16. purgator 2010. március 08. 09:09
  „Nincs nagy tolongás még visszafogott pofával sem a helyi bennszülött álkomcsi fizetéses provokátor "elvtársak" között a helyzet megmagyarázására. Itt a jobboldali reklámablakban meg 24 órában költi a csúzliszájú bohócuk ezeket az ellopott közpénzeket. Mert a strohman csak %-ot kap a balhéért, meg majd elmaszatolt ejnye-bejnye felfüggesztettet.”
 • 15. barkzso 2010. március 08. 08:32
  „Vajon a szegedi beruházásoknál milyen dobozt használnak az elvtársak?”
 • 14. Zs 2010. március 07. 22:34
  „P!
  a SonyEricson-osokban sincs semmi extra... :(”
 • 13. asztenoszsz 2010. március 07. 22:09
  „Jó emberek gyülekezete az mszp..”
 • 12. dondongó 2010. március 07. 22:03
  „Nokia - connecting people :-)”
 • 11. persona 2010. március 07. 21:08
  „megnéztem az itthoni Nokiás dobozokat, de üresek voltak. Holnap megkeresem a Samsungét, hátha abban..:D”
 • 10. nikyke 2010. március 07. 20:56
  „Akkor kellett volna felfüggeszteni párttagságát mielőtt még a sok pénzt a zsebébe tette, szerintem jobban járt volna az ország. :))”
 • 9. purgator 2010. március 07. 20:23
  „Szegény megfélemlített álkomcsi politikusok - a rettegés birodalma, rájuk kényszerített lopási kényszer alatt élni... Már sírtam egy sort.”
 • 8. achilleus 2010. március 07. 19:55
  „http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/kitalalt-hagyo-miklosrol-a-bkv-volt-megbizott-vezerigazgatoja.html
  ,,mert itt végre kell hajtani a dolgokat, és aki nem teszi, annak nincs kegyelem, annak el kell vágni a torkát" - Hagyó Miklós”
 • 7. Power 2010. március 07. 19:19
  „4. hozzászólás dodó 2010.03.07. 17:32
  Már látom a glóriát a Jobbik feje felett! :)
  Hány korrupciós ügyet tárt fel a Jobbik?
  Miért támadja a Jobbik az ellenzéket mondvacsinált dolgokkal ("titoktörvény", "nagykoalíció")?”
 • 6. abdul66 2010. március 07. 19:11
  „Az országgyűlési választási kampány hajrájában a Jobbik további megerősödésétől úgy megrettentek a Fidesz és az MSZP vezetői, hogy most már leplezni sem tudják összefogási szándékaikat - húzta alá a politikus. A Jobbik elnöke emlékeztetett rá: Hegedűs Zsuzsa szociológus (állítólag a Fidesz miniszterjelöltje) kijelentésére, mely szerint mindenkit meg kell győzni arról, hogy bárkire szavazhat, csak a Jobbikra nem. Hétfőn Bajnai Gordon tette fel az i-re a pontot, aki miután jó demokrataként és hazafiként dicsérte meg Orbán Viktort, felszólított a közös küzdelemre, mondván: a ,,hasonló a hasonlónak örül". A Fidesz szónokai pedig ahelyett, hogy kikérték volna maguknak az ajánlkozást, cinkos némasággal hallgattak a nagykoalíciós közeledés egyre nyilvánvalóbb tényeiről - fogalmaz HunHír.Hu-hoz is eljuttatott közleményében Vona Gábor.

  A Jobbik arra kér minden jóérzésű magyar embert, hogy április 11-én ne hagyják, hogy nagykoalíciós formában folytathassa az elmúlt húsz év pusztítását az MSZP és a Fidesz. "Akadályozzuk meg együtt a nagykoalíciót! Radikális változást akarunk, nem a hazug politikusok, hanem a nép nevében. Válasszuk a rosszabb helyett ezért a Jobbikot!" - szólított fel Vona Gábor.”
 • 5. purgator 2010. március 07. 18:36
  „"Az MSZP továbbra is bízik a volt főpolgármester-helyettes ártatlanságában, mondta Nyakó István"

  Mi pedig ismervén Nyakó et. szilérd jellemét, igaz könnyek között térünk nyugovóra, hogy Hagyó et. itthagyott bennünket!”
 • 4. dodó 2010. március 07. 17:32
  „A Jobbik programjából:
  -A Jobbik fel kívánja számolni a már banánköztársasági mértéket öltő korrupciót, a mindent átszövő mutyi világát.
  -A Jobbik fel kívánja számolni a politikusbűnözést, be kívánja vezetni a valódi civil kontrollt a politika világába, a képviselők visszahívhatóságát meg akarja teremteni és el kívánja törölni a mentelmi jogot.
  -A Jobbik fel kívánja számolni a bűnözés minden formáját, beleértve a szervezett bűnözést is, melynek szálai sejtéseink szerint a legmagasabb rendőrségi, titkosszolgálati és politikusi körökig nyúlnak.
  -A Jobbik börtönbe kívánja juttatni azokat, akik a hazánkat tönkretették, akik hazánk vagyonával felelőtlenül gazdálkodtak.
  -A Jobbik meg kívánja védeni a magyar földet.
  -A Jobbik a magyar embereket és vállalkozókat kívánja támogatni az idegenek helyett.
  -És még számtalan dolog, melyeket mindenki megismerhet a Jobbik programjából!
  Veszélyesek hazánkra nézve az imént fölsorolt dolgok?
  Attól függ hogy kire nézve! A becsületes emberekre, Mari nénire Karakószörcsögön, a borsodi munkát kereső cigányemberre és a Dohány utcai régiségkereskedőre semmiképpen sem. Az átlag magyar állampolgárra semmiképpen sem! Az átlag magyar állampolgárnak elhozhatja a kiszámítható, biztonságos életet, a szebb jövőt!
  Viszont azokra, akik a hazánkat tönkretették, eladósították, kifosztották, megalázták, földjét idegen gyarmatosítók kezére átjátszották, indirekt népirtást folytattak, de a felsorolás oldalakra rúgna, azokra nézve igen. És bizony ők uralják a médiát, a közbeszédet, ők hozzák a törvényeket, jelenleg még tőlük függ az életünk.
  Számukra a Jobbik programja életveszélyes. Ők azok, akik tönkretették a hazánkat és ők azok, akik minden nap igyekeznek meggyőzni a közvéleményt, hogy a Jobbik különösen nagy veszélyt jelent a társadalomra nézve! Érthető, amit csinálnak, ezt diktálja az ő (lét)érdekük, lopott vagyonuk megőrzésének az érdeke, az őket fenyegető börtön, (ahol majd dolgozniuk is kell a sertéstelepen és a helyreállított mezőgazdaságban) és azoknak az érdeke, akik mögöttük állnak, akik őket támogatják. (USA, Izrael, EU, IMF) Cselekményeik nem egyeztethetőek össze, Magyarország jelenlegi állapotában a magyar nemzet semmilyen érdekével. Ebben már odáig jutottak, hogy azon morfondíroznak, hogyan foghatnának össze a Jobbik ellen. Szégyen! Retkes már minden parlamenti párttal tárgyalt a mandátumok adás-vételéről, szövetségről, mígnem megállapodtak az MDF-el. Most a libatolvaj méltatta a likudos Orbán és Mesterszarházi demokrata és hazafias erényeit, koalíciót ajánlva a Jobbik ellen. Nagyon helyes, féljenek is, mert a néptől kell félniük most már, az Isten adta néptől.
  Valójában a saját félelmüket vetítik ki Magyarországra. Eddig nem tudták a Jobbikot ellehetetleníteni. Pedig volt már rendőrségi és titkosszolgálati megfélemlítés, jobbikosok egzisztenciális fenyegetése, fenyegető telefonhívások és üzenetek, fizikai erőszak Jobbik irodák ellen, stb. Nem sikerült! A médián keresztül is próbálkoztak. Módszerük a nemtelen támadások és teljes elhallgatások váltakozása.
  MSZP-Fidesz-MDF- SZDSZ + Média = antidemokratikus, jellem-és erkölcstelen, tolvaj, korrupt, bűnözőkkel teli, kommunista trágyadomb. ( iferenc - 2010.03.07. 16:00)”
 • 3. samsung10 2010. március 07. 17:23
  „Nem a mentelmi jogárol”
 • 2. dodó 2010. március 07. 17:16
  „Hagyó Miklós országgyűlési képviselői mandátumáról - így mentelmi jogáról sem - mondott le. Az MSZP továbbra is bízik a volt főpolgármester-helyettes ártatlanságában, mondta Nyakó István. Az MSZP kipanyaló szóvivője szerint ez az ügy "már rég nem az igazságról szól".”
 • 1. szilléri 2010. március 07. 15:11
  „Már hozzá sem szólok ! Uf, Uf, Uf ! Most nem szóltam.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött a 471-es úton

Négyen megsérültek, amikor két személygépkocsi ütközött vasárnap reggel a 471-es úton, Debrecen és… Tovább olvasom