Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Halálra gázoltak egy négyéves kislányt Bonyhádon

A kijelölt gyalogosátkelőhelyen gázoltak halálra egy négyéves kislányt Bonyhádon, kedden kora délután. Egy kamion sodorta el, a gyerek a helyszínen meghalt.
Délután fél háromkor történt a tragédia Bonyhád belvárosában. A Széchenyi téren a kijelölt gyalogosátkelőhelyen, egy idősebb asszonnyal akart átmenni az úton a négyéves kislány, egy kamion azonban elsodorta őket. A gyerek a helyszínen meghalt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett .

A múlt szerdán Pécsett történt hasonló eset. A kertvárosban a zebrán ment át egy 67 éves asszonyt és annak 20 hónapos unokája, amikor elgázolta őket egy 32 éves férfi. Mindketten meghaltak. A férfi jogosítványát bevonták, szabadlábon védekezhet.

Olvasóink írták

 • 18. zera 2008. június 03. 19:18
  „Öszinte részvétem a családnak! sajnálatos h ennyi a figyelmetlen vezetö!”
 • 17. Olvasó** 2008. május 28. 19:36
  „Trucker!
  Naponta járok Ausztriába és Önhöz hasonlóan én is megkönnyebbülök,amikor elhagyom a Sopron táblát. Gyalogosként is nagyobb a biztonság érzetem,ha nem Magyarország utcáin kell sétálgatnom.
  Mi történt az emberekkel??? Miért ez a közömbösség mások iránt? Miért nem figyelnek egymásra és miért képtelenek biztonságosan közlekedni? A gyermekeimet arra tanítottam,hogy nem az a lényeg,mennyi idő alatt érik el az uticéljukat,hanem az,hogy épségben odaérjenek.Mást sem látni az utakon,csak ideges,türelmetlen,száguldozó,szabályokra fittyet hányó autósokat.Miért kell mindig ártatlan életeket kioltani ? Nagyon sajnálom a kislány szüleit és családját...nem hittem volna,hogy a pécsi eset megismétlődhet.....sajna tévedtem.”
 • 16. Beren 2008. május 28. 15:39
  „Tisztelt mtt!
  Az idézőjeles részeket természetesen nem Öntől idéztem, de sajnos túl sokszor hallani ezeket és az Ön hozzászólásából is ez jött le nekem. Elnézést, ha valaki félreértette. Azon kívül, amit írtam, fenntartom.
  Tisztelt Tyutyuke: higyje el, Berlinben is gázolnak elég gyalogost, csak azok híre nem jut el idáig, mint ahogy ez a cikk sem fog Berlinben újságba kerülni.
  Amit viszont oldtrucker leírt, azzal teljes mértékben egyet értek.”
 • 15. Trucker 2008. május 28. 12:41
  „Egy kamion ritkán megy 110-el mikor mindegyik 90-nél leszabályoz kedves mtt, a legtöbb esetben egy kamionos ritkán tud lefékezni 10-20 méterrel egy zebra elött ha látja hogy pont akkor lépett rá egy gyalogos ezt kedves Hortonnak írom. Az tény hogy külföldön teljesen máshogy folyik a közlekedés mint nálunk. Tapasztalt kamionosként mondthatom hogy a magyarország vége táblát szeretem a legjobban látni sajnos mert itt életveszélyes a közlekedés. Küldföldön(persze ottsem az összes országban) mindenhol udvariasak és a sebbességkorlátokat is betartják (ha éppen valamelyik nem akkor azis magyar aki épp száguldozik) És ha megnézzük a kamionos baleseti mutatókat igen nagyok de arra is rá kell jönni hogy a legtöbb esetben sose a kamionos a hibás > nekik van a legnagyobb tapasztalatuk a vezetésben. De sajnos ilyen esetek nap mint nap előfordulnak az utakon. Részvétem.”
 • 14. tömörprof 2008. május 28. 11:56
  „Elgondolkodtam a napok alatt történt sok baleseten!! Arra jutottam,hogy szerintem az iskolában,felső tagozatban tanítani kellene a kreszt (meg az etikát)!! Meg kellene tanulni gyalog,és kerékpárral is helyesen közlekedni!! Megtanulni megbecsülni az érkező autó távolságát,stb... Láttunk már idős embert körforgalomban szembe jönni motorral!”
 • 13. Horton 2008. május 28. 09:46
  „Az tény, hogy a gyalogosoknak, ha tetszik ha nem, a saját testi éppségükért kénytelenek megadni a nem járt elsöbbséget ezeknek a gyökér autósoknak, ÉS NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! És ez a szemét kamionos sem fogja magát szarúl érezni, hogy halálra gázolt egy pici gyereket,mint a pécsi!!!!”
 • 12. oldtrucker 2008. május 28. 09:29
  „Természetesen részvétem a családnak de azért írnék pár szót a "másik oldalról" is.12évig balesetmentesen jártam Európát kamionnal tgk-val.Nem lehet mindenre odafigyelni ,sokszor esélyed sincs megállni a zebrán átrohanó gyalogosok előtt.Volt olyan nagymama Írországban aki 10 méterről nem látta a citromsárga kamiont és 2 unokát bíztak rá.Ha látom hogy nem tud megállni az autós a zebra előtt akkor nem lépek le a járdáról,elvégre a kresz a gyalogosokra is vonatkozik.Balesetveszély okozása!!!A ZEBRA NEM VÉD MEG.
  Kedves -mtt-! Gondolkodj mielőtt leírsz ilyen badarságot h 110-el!!!
  Részvétem mégegyszer!!!”
 • 11. fodor imre 2008. május 28. 06:42
  „RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK,NAGYON SAJNÁLOM A PICI GYERMEKET.
  MONDJA MÁR MEGVALAKI HOGY MIÉRT VAN ENNYI NEM TŐRŐDŐM,DEGENERÁLT ÁLLAT GK.VEZETŐ AZ ÚTON,MINDENKIT HAZA VÁRNAK.DŐBBENET AMIT MEG ENGED SOK GK.VEZETŐ,BŐRTŐNBE MINDEN ILYEN GYILKOSSAL,EZ A MINIMUM.
  A ZSARUK PEDIG LEGYENEK KEMÉNYEBBEK,NINCS TOLERANCIA./FIDO/”
 • 10. juharfa 2008. május 27. 23:37
  „Nem lehet igaz!Zebrán megy át egy ember és nem veszi észre hogy elötte van valaki?Nekem megtanították hogy ha valaki át akar menni a zebrán,és már lelép róla.Alap hogy megállok.Még hány ilyen szörnyű tragédiának kell történie??Az ilyen embernek a börtönben a helye,nem pedig a kormány mögött!Én már egyedül félek átmenni a zebrán,főleg ha nincs lámpa!Nem hiszem el hogy nem lehet figyelni!Aki nem tud vezetni,az ne üljön kormány mögé!Maradjon a kerékpárnál vagy menjen gyalog!
  Őszinte részvétem a családnak!”
 • 9. Attila. 2008. május 27. 22:51
  „Ez így van. Nem csak Berlinben. Egyetlen egyszer vezettem magyar módon a Germánoknál, 130 Euro, meg majdnem biciklist gázoltam. Minden voltam csak úriember nem. Azóta megtanultam németesen vezetni, csak ott a baj, ha hazajövök, illetve hazalátogattam, mind a kétszer belémjöttek hátulról, mert megálltam a zebrán a gyalogosnak. Ja, és még az illetőnek állt feljebb, mindenféle sájsze idiot voltam, mert mondván: Hé köcsög, ez nem dojcsland, itt nem állunk meg a zebrán vazze.... Hát ennyi, ez van, kérdem kiben van a hiba? Kár hogy odafent nem tudnak normális intézkedéseket hozni, és azokat betartatni.”
 • 8. via 2008. május 27. 22:27
  „Belegondolni is rettenet, hogy mit érezhetnek a szülők.Őszinte részvétem. Egyre rosszabb minden, a közbiztonság, a közlekedésbiztonság stb., egyre eltorzultabb a világ, miért történik mindez...?”
 • 7. Tyutyuke 2008. május 27. 22:13
  „" De "mtt" hozzászólására reagálva: ne csináljunk úgy, mintha ez más országokban nem fordulna elő, hogy ez megint a "magyar mentalitás" és hogy ez egy "ilyen elhibázott ország" ... "

  Azért az szimptomatikus a társadalomra nézve, ha egy héten belül a sokadik ilyen eset fordul elő... Ha Berlinben át akarok menni az út túloldalára, az autók általában megállnak, ha van zebra, ha nincs. Na ez az ami odahaza a zebrán se működik, és ez eléggé el van hibázva!”
 • 6. mtt 2008. május 27. 21:52
  „Beren, én nem írtam azokat, amiket Ön idézőjelbe tett, azok az Ön szavai, nem az enyémek. Egyébként csatlakozom Laja78-hoz, én is a 81.-es számú nemzetközi TIR főútvonal mellett lakom, naponta látom a negatív példákat, csupán a szerencsén múlnak hogy nincs napi szinten tragédia, mikor a 40 tonna száguld 110-es tempóval végig a lakott területen. Jöjjön el egy pénteki nap, vendégül látom, hogy Ön is láthassa, mikor a volt jugoszláv vendégmunkások állati tempóval előznek, és olyan szituációkat produkálnak, hogy csak a csoda javára írható, hogy nincs km-enként baleset.Üdv.”
 • 5. Laja78 2008. május 27. 21:20
  „Más országokban is előfordulnak ilyen esetek, de...
  A külföldi sofőrök( tisztelet a kivételnek) ahogy átlépik a határt, elfelejtik a szabályokat. Mert itt megtehetik. Naponta közlekedve a 81-esen, látom, hogyan közlekednek az osztrák rendszámú ámokfutók. Isten ments tőlük!”
 • 4. Beren 2008. május 27. 20:23
  „Tragikus dolog ez, és őszinte részvétem a családnak!
  De "mtt" hozzászólására reagálva: ne csináljunk úgy, mintha ez más országokban nem fordulna elő, hogy ez megint a "magyar mentalitás" és hogy ez egy "ilyen elhibázott ország" ...
  mindenhol vannak felelőtlen sofőrök és szerencsétlen balesetek...”
 • 3. S.Juci 2008. május 27. 20:06
  „No comment,percekkel előbb mentem át ugyanazon a zebrán...Hány halálestenek kell még történnie,h rájöjjenek az emberek,hogy nem kell sietnünk sehová?A néhány méterre levő forgalmas útkereszteződésről nem is beszélek,ahová csak néhány jelzőlámpa kéne.Nem futja a keretből?”
 • 2. CATe 2008. május 27. 18:42
  „cöhh dexar...nem gondoltam volna hogy Bonyhádon is történhet ilyen.............. tévedtem...............”
 • 1. mtt 2008. május 27. 18:08
  „Emberek, lassan mi leszünk a szabályosan közlekedő áldozatok országa. Meddig mehet ez? Hány halott kell még? No comment.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberölés kísérletével gyanúsítják a Körösbe beúszó nőt

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a 29 éves nőt, aki kedden reggel belegázolt a Körösbe… Tovább olvasom