Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Hangsúlyos szemöldök

Idén ősszel hangsúlyos szerepet kap a szemöldök. Szerencsére ez arcunknak olyan része, amely könnyen változtatható, alakítható.
Ebben a szezonban a szélesebb, borzasabb hatású lesz a divat. A színe lehet sötétebb a hajunknál. Azonban nem árt odafigyelni, és személyiségünkhöz alakítani, szelídíteni a divatot, mert a szemöldök legváltozatosabb formáival kifejezhetjük egyéniségünket.

Szemöldökünk ideális hosszát a legkönnyebben egy ceruza segítségével határozhatjuk meg. A ceruzát tartsuk függőlegesen az orrcimpánk széléhez igazítva, ahol találkozik a szemöldökvonallal, ez a kezdőpontja a szemöldökünknek. Ezután a ceruza egyik végét változatlanul az orrcimpa mellett tartva mozgassuk addig, míg a vonala a szem külső sarkát érinti, ennek a vonalnak a meghosszabbítása jelöli a szemöldök ívének végét. A megfelelő ív kialakításánál tájékozódási pontnak használjuk, hogy az orrhoz legközelebb legyen a szemöldök íve a legalacsonyabban, az ív legmagasabb pontja általánosan a szivárványhártya külső széle fölött legyen (miközben egyenesen előre nézünk), innen kezdjen lefelé ívelni, és fokozatosan vékonyodjon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciustól bevonják az 1 és 2 forintos érméket

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2008. március 1-jén A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2008. március 1-jén… Tovább olvasom